Ασθένειες Το cockatiel μου φταρνίζονταν σαν να μην μπορούσε να αναπνεύσει

Αυτο ειναι το κλουβί της απο τα pet city. Με δυο πλαστικές ταΐστρες, πλαστική ποτίστρα, και ενα μεταλλικό δοχείο που της πρόσθεσα τον τελευταίο χρόνο.

IMG_2987.webp

[automerge]1689871462[/automerge]
Γενικότερα πήγαινε στο σοβατεπί και εκεί λείπει το χρώμα σε κάποια σημεία ..
[automerge]1689871826[/automerge]
IMG_2993.jpeg
 
Τελευταία επεξεργασία:
μεταλλικό δοχείο
Φωτο μπορείς από αυτό ? Έχει μαυρίσει κάπου? Νερό έβαζες εκει για να είναι πιο δροσερο μηπως? Όταν το επλενες το ετριβες με σύρμα σε κάποια σημεια?
Το κλουβί είναι άθικτο από το ράμφος της ή έχει σημεία που τυχόν έχει φύγει η " βαφή " και φαίνεται το μέταλλο?
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Δυστυχώς το κλουβί το έχουν στην κλινική, αλλά δεν νομίζω ότι έχει κάπου φαγωθεί. Μόνο ενα μικρό δοχείο μεταλλικό είχα που της βάζαμε το κεχρί για να μη σκορπίζει παντού. Το νερό ήταν πλαστικό και φαίνονταν καινούριο . Επίσης με παιχνίδια δεν έπαιζε ποτέ. Της άρεσε θα δαγκώνει τα κομποσκοίνια της κόρης μου, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο μεταλλικό εκτός το δοχείο…
Απλά της είχα και μια πέτρα στο κλουβί, επίσης απο τα pet city για το ράμφος της. Μου είπε η γιατρός ότι δεν θα έπρεπε να την είχα και ότι μπορεί να έφαγε κάποιο μεγάλο κομμάτι/τια.
[automerge]1689872217[/automerge]
Το καλώδιο του mouse ειναι λίγο φαγωμένο, αλλά μόλις φαίνονται τα καλώδια δεν έφτασε εκει..
[automerge]1689872295[/automerge]
IMG_2991.webp
[automerge]1689872309[/automerge]
Απο σήμερα ειναι αυτές οι δυο φωτο
 
Κούκλα η μικρή σας! Φαίνεται λίγο ταλαιπωρημένη από τα ματάκια της, αλλά γενικά την βλέπω έτοιμη να ανακάμψει!
Περαστικά της κ γρήγορα να γυρίσει σπίτι της!✨
 
Ενώ με κάλεσαν το πρωί να μου πουν ότι ήταν καλύτερα, με κάλεσαν πάλι μετα απο μια ώρα να μου που μου που ότι κάνει κάτι περίεργα νευρολογικά, τρέμει και έκατσε στα ποδαράκια της, ενώ χθες έτρεχε πέρα δώθε…
Και πρέπει να την αφήσω εκεί… και ότι μπορεί να καταλήξει
Δεν θέλω να φύγει και να μην είμαστε εκει…θέλω να ειναι σπίτι μαζι μας.
Να πω να την πάρω…δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα..
 
@Ioannaigna πολύ άσχημη εξέλιξη, πάνω που αρχίσαμε να αισιοδοξουμε..
Λυπάμαι πολύ, προσεύχομαι για το καλύτερο!
Αν μπορείτε, όποτε μπορείτε, ενημερώστε μας..
 
@Ioannaigna λυπάμαι πολύ ☹️. Αν υπάρχει χρόνος κανόνισε για Δουκακη. Τουλάχιστον θα υπάρχει διασταύρωση της πάθησης κ ελπίζω της θεραπείας.
 
@chrisa2102 δεν ξέρω. Αλλά με ένα τηλεφώνημα στο κινητό της μπορεί να μάθει. Ακόμα κ αν δεν το σηκώσει, θα πάρει εκείνη αμέσως μετά. Αλλιώς στο Κτηνιατρικό κέντρο του Πειραιά. Πάντως νοσηλεύουν αν χρειαστεί κ εκεί.
 
Δυστυχώς το αστέρι μας μας άφησε… και θα περάσουμε δύσκολα για κάποιο καιρό…
Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και τις συμβουλές. Προφανώς κάναμε πολλά λάθη όταν την αφήναμε ελεύθερη να αλωνίζει το σπίτι. Απλά θέλαμε να εξερευνεί και να μην βαριέται…για αυτό και τον τελευταίο χρόνο δεν την πάλευε καθόλου στο κλουβί. Με το που μας έβλεπε φώναζε να την βγάλουμε έξω. Να είστε καλά και να χαίρεστε τις ψυχούλες που φροντίζετε 🍀
 
@Ioannaigna πέταξε η ψυχούλα κ δεν θα υποφέρει Ιωάννα. Κ εσείς να είστε καλά κ να θυμάστε τις όμορφες κ ευτυχισμένες στιγμές μαζί της.
Κ μην σκέφτεσαι που μπορεί να έφταιγες ή τι λάθος έκανες. Μπορεί να ήταν αυτό που λες αλλά μπορεί να ήταν κάτι άλλο. Εσείς πάντως αγάπη κ φροντίδα προσφέρατε.
 
Αιφνιδιάστηκα...τι κρίμα....πόσο άσχημα θα νιώθετε κι εσύ και το παιδί ούτε να το φανταστώ δεν μπορώ. Αυτά (δυστυχώς) συμβαίνουν. Πες στο παιδί ότι κι ο θάνατος μέρος της ζωής είναι, η φυσική κατάληξή της. Πρόωρα ή όχι, με πόνο ή με ηρεμία, όπως κι αν συμβαίνει, δεν είναι συχνά στο χέρι μας να τον καθυστερούμε ή να τον αποτρέπουμε. Και μοιραστείτε το πένθος σας, μιλήστε για αυτό μεταξύ σας για όσο χρειάζεται και δείτε το μέλλον παρέα, όχι χωρίς αισιοδοξία...θεωρείστε τουλάχιστον ότι μπορείτε και θα έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε πολλές αγάπες και ίσως και κάποιες απώλειες, που μπορεί να σας οδηγήσουν παρακάτω.
 
Back
Top