Ασθένειες Τραυματισμος καμπουρικου καναρινιου

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης alfa9799
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Φιλοι πουλιατζιδες σωστε με. Εχω ενα αρσενικο καμπουρικο καναρινι το οποιο το καημενο εσπασε το ποδαρακι του. Δεν μπορει καν να πεταξει. Μετα βιας τρωει.
Δωστε μου συμβουλες τι να κανω,το βλεπω και λυπαμαι.

Κοψε μια λοριδα χαρτι υγειας δες το του για να στερεοπιειθει και στο γιατρο ☹ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

τραυματισμος καμπουρικου καναρινιου

Ευχαριστω φιλε, βασικα σκεφτομαι αν ηταν στην φυση τι θα εκανε;θα πηγαινε στο γιατρο;

Χωρις δευτερη κουβέντα πηγαινε το αμέσως σε έναν γιατρο. Οποιαδήποτε ενεργεια απο μέρους σου μπορεί να προκαλέσει χειρότερη ζημια, αν δεν εχεις την εμπειρια να το κανεις. Βρες εναν ειδικευμένο πτηνιατρο απο αυτους που αναφέρονται στο φορουμ και τρεχα... Περιμενουμε τα νεότερα το βραδυ.

Ευχαριστω φιλε, βασικα σκεφτομαι αν ηταν στην φυση τι θα εκανε;θα πηγαινε στο γιατρο;

Αν νοιαζεσαι πραγματικά για το πουλάκι και θες να το βοηθήσεις κανε κατι και γρήγορα! Αλλιώς για ποιο λόγο ζητάς βοήθεια; Επρεπε να εχει ξεκινησει ήδη...

τραυματισμος καμπουρικου καναρινιου

Τα πουλια ειναι η ζωη μου, οταν ποναει καποιο ποναω και εγω.
ενοειτε πως θα το παω στον πουλιατζη μου, αφου ειναι σοβαρο. Ευχαριστώ πολυ

Μπραβο φίλε! Ελπίζω λέγοντας οτι θα το πας στον πουλιατζη, να μην εννοείς τον πετ σοπά, αλλα τον ειδικευμένο πτηνιατρο ετσι; Η πανεπιστημιακή Κλινική Θεσσαλονίκης νομιζω οτι είναι μια καλή ιδέα... Οι φιλοι απο Θεσσαλονικη μπορουν να σε κατατοπίσουν καλύτερα. Περιμενουμε τα νεα σου το βραδυ! 🙂

Kαλου κακου δες κι εδω! https://community.petbirds.gr/threads/Πτηνίατροι-Ειδικευμένοι-στα-Πτηνά-Κτηνίατροι.1091/ σε περιπτωση που δεν βρεις καποιο στην κλινικη καθότι δημοσιο και ειναι και Παρασκευη απογευμα! 😉

Οσο για το τι κανουνε τα πουλια στη φυση οταν σπανε τα ποδια τους η απαντηση ειναι οτι συνηθως πεθαινουνε, ειτε τα τρωνε τα αρπακτικα, ειτε αδυνατουν να βρουνε τροφη και πεθαινουνε. Επειδη ομως δεν ειναι στη φυση αλλα στα χερια σου οφειλεις νομιζω να το βοηθησεις!

Back