Ότι είναι είναι! Εμένα όταν τα βγάζω από το κλουβί, πηγαίνουν πάνω στα άλλα μου κλουβιά και προσπαθούν να δαγκώσουν τα πουλιά!δεν ηξερα οτι ειναι τοσο επιθετικα
Ότι είναι είναι! Εμένα όταν τα βγάζω από το κλουβί, πηγαίνουν πάνω στα άλλα μου κλουβιά και προσπαθούν να δαγκώσουν τα πουλιά!δεν ηξερα οτι ειναι τοσο επιθετικα
Δεν μ αφηνει να το δω γι αυτο αγχωθηκα, λίγο μ αφησε στο πλαι να το χαιδεψω μονο. Καθεται οσο πιο ψηλα μπορει... Ξαναπιασανε κουβεντα με τα τερατα ψιλοεφαγε κιολας... Ποσες φορες να του βαζω betadin και για ποσες μερες;Όχι όχι, μαλλον εξησε το νύχι στο κεφάλι του και λερωθηκε με αίμα(έχω πάθει κάτι αντίστοιχο)
Αυτό ηθελα να πω κι εγώ Ανέστη. Αν το κλουβί έχει εξωτερικές ταιστρες πρέπει να ασφαλίσεις και αυτές. Βγάζουν το κάτω δοχείο με την τροφή και βγαίνουν. Το έχω δει με τα μάτια μου και σκέψου είχα λοβακια στο σπίτι μου για μια εβδομάδα μόνο.Δέσιμο στις πόρτες, στις ταΐστρες με ανοξείδωτο σύρμα.
Οτι και να πειτε εχετε δικιο!Έχουν βγει ήδη πολλές φορές απο το κλουβί. 'Επρεπε να το έχεις λύσει ήδη το θέμα αυτό Ιωάννα. Δέσιμο στις πόρτες, στις ταΐστρες με ανοξείδωτο σύρμα.
Για 2-3 ημέρες φτάνει νομίζω η μπεταντιν. Την αλοιφή έχεις ή το διάλυμα;
Ουτε βδομαδα δεν περασε ζωη...η ταιστρα ειναι εσωτερικη. Ειχα βαλει αυγοτροφη στην εξωτερικη. Την εβγαλα πλεον...Αυτό ηθελα να πω κι εγώ Ανέστη. Αν το κλουβί έχει εξωτερικές ταιστρες πρέπει να ασφαλίσεις και αυτές. Βγάζουν το κάτω δοχείο με την τροφή και βγαίνουν. Το έχω δει με τα μάτια μου και σκέψου είχα λοβακια στο σπίτι μου για μια εβδομάδα μόνο.
Δεν ειπα οτι με κατακρινεται... Μ εχουν φαει οι τυψεις! Ο αντρας μου να δειτε τι μ εσυρε που ποναει ο ορφεας!Εντάξει δεν σε κατά κρίνουμε επειδή ξέχασες κάτι. Απλά σου λέμε να προσέχεις ώστε να μην ξανά πάθεις κάτι αντίστοιχο...
Ναι βρε δεν είπα αυτό. Στο λέω απλά σε περίπτωση που νιώθεις άβολα. Φιλικά πάντα.Δεν ειπα οτι με κατακρινεται... Μ εχουν φαει οι τυψεις! Ο αντρας μου να δειτε τι μ εσυρε που ποναει ο ορφεας!
... Οντως... Το διαπιστωσα με τον χειροτερο τροπο...Περαστικά του Ορφέα!
Τα love ονομάζονται love επειδή they love each other και κανέναν άλλο...
Αποστολή εξετελεσθει...Οι δραπέτες ασφαλίστηκαν για να μην ξανασυμβεί κάτι ανάλογο; Ξέρεις κινδυνεύουν και οι ίδιοι να τραυματιστούν αν κυκλοφορούν χωρίς επίβλεψη.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας