Διατροφή Τροφή για καναρίνια αντίστοιχη της Manitoba

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης RENOU
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

RENOU

PB New Member
Εγγραφή
1 Ιουν 2021
Μηνύματα
185
Πόλη
Βάρη
Καλημερα. Καλο μηνα !Σχετικα με την τροφη των καναρινιων, ειχα συμβουλευτει τη σελιδα σας και προμηθευόμουν μονο manitoba.Εχει έλλειψη, δυστυχως. Δε μπορω να βρω στην αγορα και πλεον ουτε μεσω διαδικτυου. Μηπως μορειτε να μου προτεινετε αλλη αντιστοιχα καλη?
 
@RENOU Άρα δεν είναι μόνο η Manitoba platinum t3 με περιλλα που είναι σε έλλειψη. Για την platinum αντιστοιχία υπάρχει στην vadigran χωρίς ρουσπεν, που δυστυχώς βγαίνει σε μεγάλη συσκευασία των 20 κιλών. Κ εγώ θα πρέπει να δω τι θα κάνω όταν τελειώσει. Σου επισυνάπτω βοηθητικό ποστ. Υπάρχουν κ αξιολογήσεις αρκετών συσκευασμένων σπόρων

 
Ούτε ο καναρινόκοσμος έχει την Manitoba Canary Best... Είχα προσπαθήσει πριν 4-5 μέρες, και ενώ φαινόταν "διαθέσιμη" στο κατάστημα. Επίσης είναι σε έλλειψη και η Versele Laga Prestige.
Όσον αφορά την Τ3 Platinum, η Color Special της Evia Parrots της μοιάζει στα συστατικά και βγαίνει και σε συσκευασία 1kg. Αλλά κανείς δε φαίνεται να την έχει δοκιμάσει. Είχα ανοίξει και σχετικό θέμα, αλλά δεν είχε απαντήσεις.
 
Τελευταία επεξεργασία:
η Color Special της Evia Parrots της μοιάζει στα συστατικά και βγαίνει και σε συσκευασία 1kg. Αλλά κανείς δε φαίνεται να την έχει δοκιμάσει. Είχα ανοίξει και σχετικό θέμα, αλλά δεν είχε απαντήσεις.
Γιατι οι περισσοτεροι πανε σε επωνυμα μειγματα.
 
το onlinepet περιμένει παραλαβή εδώ και ένα μήνα,
Εγώ δεν έχω αντιληφθεί ότι υπάρχει έλλειψη. Η τιμή της όμως ναι, έχει πάει στα ύψη και ίσως αυτός να είναι και ένας λόγος που κάποια μαγαζιά δεν τη φέρνουν.

χώρια ότι όπου το βρεις το 1κιλο από 3.5€ πήγε 5.5-6€
Την βρίσκεις και σε χαμηλότερη τιμή.

Προσοχή μόνο, στις περισσότερες αν όχι όλες τις περιπτώσεις όταν βλέπετε 3 και 3,5 ευρώ, τότε δεν την έχουν καν. Το μαθαίνετε αφού κάνετε την παραγγελία και εφόσον τη συνεχίσετε, δεν θα την παραλάβετε με 3 και 3,5 ευρώ ΟΤΑΝ έρθει.
 
@Stavros επαιρνα την συσκευασια 1 κιλου εκτος και αν ειχε τελειωσει οποτε επαιρνα την 3κιλων, αλλα τελευταια ειναι στα υψη η τιμη, επαιρνα με 3,5 απο μαγαζι της γειτονιας και μετα απο το animal-foods, αλλα πλεον ειναι πανω απο 5, εαν βρικσεται με 4 και κατω πειτε μου...
 
εαν βρικσεται με 4 και κατω πειτε μου...
Η τιμή έχει πάει στα ύψη όπως έχουμε πει που σημαίνει ότι 3+ δεν υπάρχει. Στα 4,9 ετοιμοπαράδοτη.

 
εγώ μεταπήδησα στην hungenberg - Positur & Farbe II.
Τρομερή επιλογή. Το μόνο αρνητικό είναι αν θα μπορείς να βρισκεις τις μικρές συσκευασίες. Του 1 και των 5 κιλών.
Κατά τα άλλα θεωρώ από τις καλύτερες επιλογές.
 
Back
Top