Εγώ θεωρώ πως τα λιπάσματα που κάνουν στα φυτά οι γεωργοί, είναι ποιο ακίνδυνα από τα διάφορα ραντίσματα που κάνουν, για να προστατέψουν την σοδιά τους. Ο λόγος είναι πως από το λίπασμα το φυτό θα πάρει όσα στοιχεία θέλει για την ανάπτυξη του, τώρα αν κατά λάθος έχει πέσει πολύ λίπασμα το φυτό θα καταστραφεί. Στο ψεκασμό για τις διάφορες ασθένειες των φυτών δεν συμβαίνει αυτό, εκεί χρησιμοποιούνται ακόμα και δηλητήρια, μερικά από αυτά σε κάποιες δόσεις είναι και καρκινογόνα, τώρα αν το προϊόν έρθει στην κατανάλωση την επόμενη μέρα από τον ψεκασμό γίνεται επικίνδυνο. Τα λαχανικά είναι καλύτερα να προσφέρονται ολόκληρα γιατί όταν είναι κομμένα, τριμμένα, χάνουν μεγάλο μέρος από τις βιταμίνες τους και ωμά, γιατί βρασμένα κάποια στοιχεία χάνονται από την θερμοκρασία και κάποια περνανε στο νερό.