Σε κάποιο pet shop με ποικιλία προϊόντων.Αυτό το δακτυλίδι σιλικόνης που μπορώ να το βρώ;
Σε κάποιο pet shop με ποικιλία προϊόντων.Αυτό το δακτυλίδι σιλικόνης που μπορώ να το βρώ;
Πολύ σωστά! Αλλά να το έχετε σε χώρο να είναι ήρεμα και χωρίς φασαρία πολυκοσμία καπνό ή μυρωδιές. Απαγορεύονται οι χώροι κουζίνα και μπάνιο! Επίσης πολύ σημαντικό να κοιμάται σωστά, δηλαδή να κοιμάται μόλις πέσει ο ήλιος και να ξυπνάει με την ανατολή! Διάβασε και αυτό το άρθρο θα σε βοηθήσει να βρεις την κατάλληλη θέση μέσα στο σπίτι!Ναι, αυτό το έχουμε στο μυαλό μας προς την άνοιξη λέω όμως να το βγάλω έξω για να μήν κρυώνει γιατί η κτηνίατρος μου είπε πως πρέπει να τον έχω στα ζεστά.
http://my-petshop.gr/my-petshop/el/-daxtylidia-ptinwn/649-daxtylidia-ptinwn.htmlΑυτό το δακτυλίδι σιλικόνης που μπορώ να το βρώ;
Μπορείς να βρεις σε όλα τα πετσοπ... ακόμη και στα διαδικτυακά.Αυτό το δακτυλίδι σιλικόνης που μπορώ να το βρώ;
Μαριάννα, ποια είναι η κτηνίατρος αν επιτρέπεται;η κτηνίατρος μου είπε
Πήγα στην Κτηνιατρική Κλινική Παρασύρη στο Ηράκλειο Κρήτης!Μαριάννα, ποια είναι η κτηνίατρος αν επιτρέπεται;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας