Φοράνε κλειστό δαχτυλίδι; Γιατί δεν βλέπω καλά τις φωτογραφίες. Πάντως από καθαριότητα δεν πάμε και πολύ καλάΕχει και αλες πολες σπιτι του ειναι δικης του παραγωγης
Φοράνε κλειστό δαχτυλίδι; Γιατί δεν βλέπω καλά τις φωτογραφίες. Πάντως από καθαριότητα δεν πάμε και πολύ καλάΕχει και αλες πολες σπιτι του ειναι δικης του παραγωγης
Οι καρδερίνες; Τότε δεν ειναι εκτροφής, είναι πιασμένες.και καρδερινες οσο για την τιμη 20 οι αρσενικες 15 οι θηλικες
Εντάξει, είναι φιλαράκι του. :) Εγώ τον καταλαβαίνω κι εγώ με τους φίλους μου είμαι πολύ υπερασπιστική.Έ γιατί έτσι όπως τα περιγράφεις είσαι κινητή διαφήμιση!
Οι απαντήσεις εδώ Page Not FoundΔαχτηλιδια κληστου τυπου που μπορω να βρω ;
Με αλλα λόγια, όποιος πάρει πουλι απο εκεί, θα βάλει στα σίγουρα μια κινητή βόμβα στο εκτροφείο του. Άντε, και καλα κόλυβα...Εχει και πιασμενες και παραγωγης του
Φώτη εντάξει σεβαστή η φιλία σου αλλά στο φόρουμ απαγορεύονται οι συζητήσεις (πόσο μάλλον η διαφήμιση) για πιασμένα πουλιά.Αναλογα τι θες αμα θες πιασμενη σου δηνη πιασμενη αμα θες παραγωγης του τοτε σου δινει παραγωγης του
Καλύτερα να πείσεις τον φίλο σου να ΄μιλήσει με την ANIMA και να αφήσει ελεύθερες τις πιασμένες καρδερίνες και να ασχοληθεί μόνο με τις εκτροφής που έχει αποκτήσει απ τις πιασμένες φυσικα΄! Και να σταματήσεις να κάνεις διαφήμιση! Δηλαδή καταντάει και ειρωνεία να είναι γραμμένο στους κανόνες και στους όρους λειτουργίας ότι απαγορεύονται οι συζητήσεις για πιασμένα ιθαγενή πουλια (ναι είναι και η καρδερίνα) και εσύ να του κάνεις διαφήμιση και να προμοτάρεις να αγοράσουμε πουλιά από κει! Τα άγρια πουλιά ανήκουν στην φύση! Ας το καταλάβουμε αυτό! Και ειδικά εσείς τα νέα παιδιά!Αναλογα τι θες αμα θες πιασμενη σου δηνη πιασμενη αμα θες παραγωγης του τοτε σου δινει παραγωγης του
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας