Αναπαραγωγή Υπάρχει πιθανότητα να ζευγαρώσουν τα budgie μου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης geopap81
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@geopap81 Καλημέρα, ωραία πάει το κλουβί, νομίζω όμως ότι είναι πολύ νωρίς και για εσάς και για τα παπαγαλάκια σας ώστε να μπείτε σητν διαδικασία αναπαραγωγής. Δεν έχουν εξοικειωθεί με το περιβάλλον, με εσάς, μεταξύ τους κλπ, ούτε έχετε κι εσείς ιδιαίτερη εμπειρία φροντίδας παπαγάλων, και η αναπαραγωγή είναι πολύ επικίνδυνη και μπορεί να γίνει πολύ απαιτητική. Αν πχ οι γονείς εγκαταλείψουν τα μωρά γιατί δεν ξέρουν τι να κάνουν, σύνηθες φαινόμενο, θα πρέπει να τα ταΐζετε εσείς όπως τα ανθρώπινα μωρά, κάθε λίγες ώρες - και αυτό είναι το πιο καλό σενάριο προβλημάτων. Επίσης υπάρχει και το ηθικό ζήτημα περί αναπαραγωγής, αλλά οκ.
[automerge]1643706779[/automerge]
Γιατί με αυτόν τον τρόπο φθείρεται!
Τωρα αισθάνομαι άσχημα για τον Σκρουτζάκο μου, είναι μισός εγγλέζικο και η ουρά του αναγκαστικά εξέχει. Βεβαια είναι τόσο μακριά που εξέχει η μισή και δεν φθείρεται αφού βρίσκει κάποι στο δεύτερο τρίτο τμήμα της, αλλά και πάλι.
 
Ευχαριστώ Ναυσικά, μην νομίζεις ότι δεν έχω σκεφτεί τους προβληματισμούς που παραθέτεις, ούτως ή άλλως και να θέλω δεν μπορώ να τα πιέσω να ζευγαρώσουν, οπότε αν είναι να γίνει θα γίνει, δεν είναι αυτοσκοπός μου, απλά παραθέτω τις ερωτήσεις και τις απορίες μου.
 
Back
Top