Ασθένειες Υπάρχει πρόβλημα στα πόδια του;

Αντώνη το πουλί έχει καταπονηθεί πολύ αυτές τις μέρες αν το pulmosan έχει αποτέλεσμα λέω να κάνω μία προσπάθεια.
Μακαρι να σε βοηθησει Παυλο, με προσοχη γιατι ειναι δηλητηριο
Το pulmosan ως δηλητήριο εξασθενεί τον οργανισμό και των κατά τ΄άλλα υγιών πουλιών... Μεγάλη προσοχή στη δόση (εύκολα πέφτει και δεύτερη σταγόνα) και στην τοποθέτηση (θέσης και άμεσης επαφής στο δέρμα).
Περαστικά!
 
Παύλο, στη θέση σου θα ήμουν πολυ επιφυλακτικός με το pulmosan, διότι είναι έντονα δραστικό αφενός, "ρίχνει" τον οργανισμό αφετέρου και θα επέμενα με την επιθολ.
Ή για να αναπτύξω καλύτερα τη σκέψη μου, βασικά θα επισκεπτόμουν κα πτηνίατρο, διότι με την εφαρμογή της επιθολ, δεδομένης της κατάστασης των ποδιών του, όπως φαίνονται στη φωτογραφία, και με την υπόνοια άλλης ασθένειας, όπως σου έχει αναφέρει ο @Deukalion , στα αρχικά ποστ, θα ανησυχούσα για τη γενικότερη κατάσταση της υγείας του. Έχει υπόψη σου ότι τα ακάρεα στα πόδια, ακόμα και σε πιο προχωρημένη κατάσταση, σπανίως οδηγούν σε τέτοιες πτώσεις τους οργανισμούς. Επομένως, αν σκεφτείς ότι είναι και περίοδος πτερορροιας, που ούτως ή άλλως εξαντλεί τα πτηνά, καλό θα ήταν, κατά τη γνώμη μου, να μην διακινδυνέψεις εφαρμόζοντας το pulmosan, και ακόμα καλύτερο να επισκεφτείς κάποιον ειδικό.
 
Το πουλάκι όπως έγραψα δεν είναι δικό μου είναι ενός φίλου που είναι διακοπές και γύρνα την Δευτέρα.
Οπότε συνεχίζω με epithol και αύριο και από Δευτέρα που θα επιστρέψει ο φίλος τον ενημερώνω για το τι πρέπει να κάνει, εγώ ήλπιζα νά τό είχα γιατρέψει μέχρι να έρθει αλλά δεν πειράζει.
Ευχαριστώ όλους για τη πολύτιμες συμβουλές σας.
Καλό βράδυ.
 
Παύλο αν η υπερκερατωση είναι μεγάλη τότε η επιθόλ είναι η μόνη λύση...
Εμεις είχαμε αγοράσει το πρώτο μας καναρίνι με ακαρεα στα πόδια και δεν το γνωρίζαμε...
Μου πήρε σχεδόν ένα μήνα για να το κάνω καλά.
Του έβρεχα τα πόδια με λίγο χαμομήλι και βαμβάκι και ύστερα έβαζα λίγη επιθόλ και έτριβα απαλά τα πόδια του για τουλάχιστον 4 λεπτά.
Πριν από κάθε επάλειψη πρέπει να καθαρίζονται τα πόδια του για να κάνει σωστή χρήση ή αλοιφή..
Επιμονή θέλει και καθημερινή καθαριότητα σε σκεύη και πατηθρες..
Εύχομαι περαστικά.
 
Του έβρεχα τα πόδια με λίγο χαμομήλι και βαμβάκι και ύστερα έβαζα λίγη επιθόλ και έτριβα απαλά τα πόδια του για τουλάχιστον 4 λεπτά.

Εύα 4 λεπτά τρίψιμο είναι υπερβολή
 
Back
Top