Γενικά Υπάρχει πτηνίατρος στην Αθήνα που να κάνει καλλιέργεια κοπράνων;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Fotis_K
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Fotis_K

PB Known Member
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα σε όλους.
Γνωρίζει κάποιος πτηνίατρο στην Αθήνα αξιόπιστο που να κάνει καλλιέργεια κοπράνων;
θέλω να κάνω προοληπτικά στα πουλιά μου πριν την αναπαραγωγική περίοδο.
Κι επίσης ποσο να υπολογίζω σε κόστος; Θυμάμαι πριν χρονια που ειχα παει ηταν γυρω στα 30 μαζι με την επίσκεψη αλλά τωρα θελω μονο δείγματα να παω όχι καποιο πουλί.
Ευχαριστώ πολύ.

Ευχαριστω πολυ!

@Tony Forpus Πιο συγκεκριμενα,πας σε ενα κομματι χαρτι τυλιγμενο με λιγο αλουμινοχαρτο δειγμα κουτσουλιάς του πουλιου που θες να κανεις εξεταση και μετα η Κ Δουκακη παει τα δειγματα στο εργαστηριο και γινετε ολη η διαδικασια!Με αυτο τον τροπο απο οτι εχω καταλαβει σε εμενα γλιτωνεις την επισκεψη!

@Tony Forpus Ααα δε ξερω απο θεμα αξιοπιστιας,οσο ημουν εκει με τα 10€ εβλεπε την κουτσουλια στο μικροσκοπιο δεν ξερω αν ηταν random οι απαντησεις παντως ευτυχως δεν ειχα στεναχωριες…Αν εννοεις αυτο!Προσωπικά πλεον εχω αλλαξει γιατρο στον καλυτερο κατα την γνωμη μου και ειμαι μια χαρα μακρια αλλα δεν με ενδιαφερει!

Γιάννη, ο Αντώνης ρωτάει για ποιες ασθένειες έγινε εξέταση; Δηλαδή τα 10 ευρώ περιλαμβάνουν εξέταση για κοκκίδια, για σκουλήκια, για μύκητες, για τριχομονάδα, για τί ακριβώς;

@Stavros Ειμαι χαζος δε το επιασα…😂Οχι οχι για κατι συγκεκριμενο τις περισσοτερες φορες απλα για να εχω μια γενική εικονα του καθε πτηνου.Μια φορα που δεν ηταν η Τζουελ(θηκυκο κοκατιλ) καλα χρειάστηκε να κανω εξετασεις και χορηγησα την σωστη αντιβιωση!Αυτα…

Καλημέρα, επικοινώνησα τηλεφωνικά με το ιατρείο της κυρίας Δουκάκη και απ’ ότι κατάλαβα κι εγώ η εξέταση θα είναι στο μικροσκόπιο κι οχι εργαστηριακή καλλιέργεια.
Επίσης το κόστος μου ειπαν οτι είναι 15€.

Οπτικά γνωρίζω πως πρέπει να είναι οι κουτσουλιές των πουλιών. Σίγουρα το μικροσκόπιο και οι γνώσεις ενός κτηνιάτρου δίνουν άλλες απαντήσεις αλλά απο την άλλη επειδή δεν είναι οτι αντιμετωπίζω κάποιο θέμα αλλα το κάνω προοληπτικά θέλω να γίνει σωστά και εργαστηριακός έλεγχος. Επομένως είμαι σε νέα αναζήτηση.

@Tony Forpus Ααα δε ξερω απο θεμα αξιοπιστιας,οσο ημουν εκει με τα 10€ εβλεπε την κουτσουλια στο μικροσκοπιο δεν ξερω αν ηταν random οι απαντησεις παντως ευτυχως δεν ειχα στεναχωριες…Αν εννοεις αυτο!Προσωπικά πλεον εχω αλλαξει γιατρο στον καλυτερο κατα την γνωμη μου και ειμαι μια χαρα μακρια αλλα δεν με ενδιαφερει!
Σε πιο κέντρο ηταν?

Back