Υπαρχουν ροζ budgies;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Fotis_K
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Αθήνα
Όνομα
Φώτης
Εινα επεξεργασια στο photoshop η οντως υπαρχουν ροζ Budgies?

Συνημμένα

• CasperthePinkAlbino.webp
    CasperthePinkAlbino.webp
    21,5 KB · Προβολές: 121
Για Budgie εμενα μου φαινεται. Τι ειναι δηλαδη;

Τα χαρακτηριστικα του και το σωμα δειχνουν Budgie. Εφοσον κι εσυ πιστευεις οτι δεν ειναι για πες.. Τι ειναι; 😕(δεν σε ειρωνευομαι)

Και; Το casper δεν ειναι πουλι. Ετσι δεν ειναι;

Εψαξα λιγο στο διαδικτυο κ σε ξενα φορουμ αναφερεται οτι δεν υπαρχουν ροζ μπατζι, μπορει ομως το παπαγαλακι να βαφτει 1.) αν εχει τριφτει σε ροζ σουπιοκοκκοκαλο(υπαρχουν βαμμενα με γευσεις)

ή2.)να τρεφεται με συμπληρωματα διατροφης για κοκκινα καναρινια
😕

Casper είναι το όνομά του και Pink Albino η συγκεκριμένη μετάλλαξη

Φωτη μου δεν γνωρίζω περισσότερα δυστυχώς, και οι πληροφορίες στο διαδυκτυο είναι περιορισμένες. Ας περιμένουμε να επιστρεψουν όσοι γνωρίζουν περισσοτερα για να μας βοηθησουν.

εδω https://budgieplace.com/c_ino.html παντως δε λεει τιποτα για ροζ αλμπινο

εδω κ ολοκληρη η σελιδα https://budgieplace.com/colors.html

Για κοιτάξτε κι εδώ λίγο. Το βρήκα μόλις τώρα.Βαμμένα λέι οτι είναι.

[x]

βαμμένα από κατανάλωση τροφής καναρινιού (αν διάβασα σωστά κάτω από τη μεγάλη φωτό με το ροζ μπάτζι)

Ναι και καλα... ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ... Πιστεύω όλα αυτά ειναι απλή περιεργεια του ανθρώπου, η οποία μπορεί να γίνει επικίνδυνη για το πουλί...
- Εκεί που το είχα ρε παιαδάκι μου το παπαγαλάκι. Έπεσε βαφη αυγών και ΤΣΟΥΠ... Πασχαλίατικα τα αυγα...Βοηθήστε με έχω τρελλαθεί...

δε λεει πουθενα για βαφη αυγων, λεει οτι μπορει να εφαγε συμπληρωμα διατροφης σαν αυτα που δινουν στα κοκκινα καναρινα για ενισχυση του χρωματος

Πλακα κάνω βρε ΑΝΑΤΟΛΗ... Οτι και καλά ολοι μας λίγο πολύ σκεφτομαστε κάτι παράξενο και αναρωτιόμαστε πως θα ηταν αν γινόταν... Και μετα για να δικαιολογηθούμε κατασκευάζουμε διάφορες ιστοριες (ήταν ένα ατύχημα) για να μας βοηθήσει κάποιος..

Back