Αναπαραγωγή Φέτος ήταν η χειρότερη αναπαραγωγική σεζόν

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης 8520
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Ναι ρε παιδιά... Του το είπαμε μια, του το είπαμε δυο, του είπαμε να μην ξαναγίνει αυτό, αλλά φτάνει... Απο 'δω και πέρα θα το ξέρει έτσι δεν είναι Δημήτρη;
 
Εγω προσωπικα ξεκρεμαω την φωλια ειτε εχει αυγα ή μικρα καθαριζω το κλουβη και την κανα βαζω στην θεσει του. Ποτε δεν ειχα προβλημα με τις καναρες. Τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα τα καθαριζω.
 
οταν ειχα τα πουλακια να ζευγαρωσουν τα καθαριζα μια φορα την εβδομαδα με προσοχη να μην τα ενοχλησω πολλη. ειχα αμμο στο κλουβι στο πατωμα του κλουβιου και πριν τα βαλω μεσα το ειχα ψεκαση με σπρει ειδικο για ψειρες \για πουλια φυσικα\καθαριζα και τις πατηθρες
 
Tα ''ξεσηκωνω'' εννοω οτι σηκωνετε απο την φωλια η θηλυκια την ωρα που καθαριζω το κλουβι αλλα δεν παθαινουν τιποτα τα αυγα η τα πουλακια. Τοσα χρονια ετσι εχω μαθει να κανω. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.Αντε και να κλεισει το θεμα αυτο γιατι πολυ τα ειπαμε στο καημενο το παιδι. Το εχει παρει το μηνυμα πιστευω και ξερει τι να κανει απο δω και περα.
 
Μην παρεξηγηθούμε, εγώ την εμπειρία σου ήθελα και ρώτησα, δεν είχα σκοπό να σε κρίνω. Κι εγώ περίπου το ίδιο κάνω, απλά, όπως κι εσύ δεν πειράζω ποτέ τη φωλιά και εύχομαι να σηκωθεί η θηλυκιά όσο λιγότερο γίνεται.
 
Back
Top