Ασθένειες Φλεγμονή στο κεφάλι μαλινουά

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Sissy
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
τελος λοιπον η ταλαιπωρια!
ευχαριστουμε σισσυ για το ιδιαιτερως κατατοπιστικο ποστ .

σου τυχαινουν γενικα δυσκολες κ μαλλον σπανιες περιπτωσεις..

σου ευχομαι να τις αντιμετωπιζεις παντα με τοση υπομονη, αγαπη κ . Γενναιοτητα :)!

μπραβο κ στον αρρωστουλη σου που το αντεξε.
περαστικα σας κ . Γερος σαν βραχος στο εξης :D!

Υ. Γ
μια που επροκειτο για μικροβιο., δεν ειπε τπτ για καλλιεργεια
σ' αυτα που αφαιρεσε,ωστε να δει τι ακριβως ηταν;
 
Toσο μικρο πλασματακι και κανει και εγχειριση..

Μπραβο Σισσυ που το πηγες αμεσως και μπραβο στον γιατρο για τις τοσες επιτυχημενες εοεμβασεις που χει κανει στα πουλακια σου!
 
:)Ευχαριστω για τις ευχες παιδια! Και μη χειροτερα!Η αληθεια ειναι πως ποτε δεν 'εχασα' πηγαινοντας στον γιατρο (μολις καταλαβω οτι κατι δεν παει καλα)
 
Oσο και να λυπαμαι για τον μικρουλη, στο μυαλο μου ερχεται η σκεψη οτι εχει αγαπη και την καλυτερη φροντιδα. Να πανε ολα καλα ευχομαι και να τελειωσει εδω!Ενα παραδειγμα για ολους μας ο τροπος αντιμετωπισης και μια προσφορα αγαπης η παρουσιαση του θεματος!
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Σε ευχαριστουμε για το θεμα, τις φωτογραφιες και που μας θυμισες οτι υπαρχουν ανθρωποι με τοσο ζεστα και αληθινα αισθηματα. Περαστικα στο καναρινακι σου και σιδερενιο.
 
Σίσσυ, μπράβο για το ενδιαφέρον που δείχνεις στο πουλάκι ενω πολλοί δεν θα έδειχναν, μήπως μπορείς να μου πεις ποιός είναι ο γιατρός; Επειδή όμως δεν έχω χώρο για πμ μπορείς να το γράψεις εδω; Ευχαρηστώ!
 
, μήπως μπορείς να μου πεις ποιός είναι ο γιατρός;
το γραφει στο 1ο ποστ βασιλεια η σισσυ 😉
Αποφασισα να επισκεφτω τον γιατρο που συνηθιζω να πηγαινω τα πουλακια μου, τον Αχιλλεα Ακρίβο. Ο κτηνιατρος αφου εξετασε το πουλακι, μου ειπε πως επρεπε να του κανει παρακεντηση και να παρει δειγμα απο το μερος του κεφαλιου του πουλιου, που ειχε διογκωθει.
 
Μπράβο στον κτηνιατρό σου! Πολύ μάγκας.. Μακαρι να υπήρχαν και αλλοι ετσι. Μπραβο και σε σένα!
 
Τα νεωτερα ειναι, πως μικρος δειχνει πολυ καλα, αν και δεν κελαηδαει. Φανταζομαι πως πρεπει να ειναι θεμα ημερων (διοτι το στρες ηταν μεγαλο), να ακουσω και παλι το καταπληκτικο του κελαηδημα!
... Οσο για το θαρραλεα...'Αναγκα και Θεοι πειθονται'! Σκοπος μου οταν βγαζω φωτογραφιες στο ιατρειο (εχω και απο αλλη περιπτωση: εδω #14), να σας δειξω πως μπορει πραγματικα ν'ανακουφισουμε και να βοηθησουμε ενα πουλακι, πηγαινοντας το στον γιατρο.
 
Επανερχομαι διοτι το προβλημα του μικρου ειχε συνεχεια. Το προβλημα που αφορουσε το ματακι του, δεν καλυτερεψε (δειτε φωτο) Περιμενα καποιο διαστημα και ξαναπηγαμε στον γιατρο. Οι οδηγιες του ηταν: κολλυριο Tobrex eye oil 1σταγονα Χ3 φορες την ημερα (για 4-5 ημερες) και Baytril 0,5 % μια μικροσταγονα (απο συριγγα ινσουλινης) καθε 12ωρο κατευθειαν στο στομα του για 4 ημερες.
Μετα απο δυο μηνες σχεδον ταλαιπωριας, το ματακι του φαινεται πολυ καλα πια και απο χθες ο μικρος μου κελαηδαει και παλι με την θαυμασια φωνουλα του!
 

Συνημμένα

  • πιπης 1.webp
    πιπης 1.webp
    12,1 KB · Προβολές: 66
Mπραβο Σισσυ. Πολυ ευχαριστα τα νεα..

Βαλε μας ομως και μια φωτογραφια του τωρα που ειναι καλα.
 
Back
Top