Βόρι λέγεται ο σπόρος για τα budgies, μοιάζει αλλά δεν είναι αυτό το millet.Αυτό λέγεται και βορί.
Μπορεί και να κάνω λάθος γιατί το βορί είναι πιο γυαλιστερό απο το τους σπόρους του τσαμπιού αλλά σε μεμονομένους σπόρους που έχω πάρει στο παρελθόν έγραφαν την διπλή ονομασία βορί/millet.Βόρι λέγεται ο σπόρος για τα budgies, μοιάζει αλλά δεν είναι αυτό το millet.
Δεν σκίζω και πτυχία, να το ψάξουμε :) Το θεωρώ πιο σκληρό το βόρι, επειδή είχα παπαγαλάκια και το έχω χρησιμοποιήσει. Αλλά δεν ξέρεις...έγραφαν την διπλή ονομασία βορί/millet.
Θα βρέξεις ελαφρά το πτέρωμα της κοιλιάς για να μείνει ανοιχτό να φαίνεται στην φωτογραφία.να φυσηξω την κοιλια του ενω τον εχω πιασει και να τον βγαλω φωτο;
Παιδια δε μπορω να το κανω αυτο...ηδη αγχωθηκε πολυ μεχρι να το πιασω... φοβαμαι μη μου φυγει
Ναι φουλ κελαηδημα και κινητικοτητα... Οκ θα βαλω αυριο απο τις κουτσουλιες, σημερα που τις ειδα ασπρομαυρες ηταν παντως, δεν εχω τεντα και το πιανει λιγο ο αερας αλλα προστατευεται καπως απο το διαχωριστικο του μπαλκονιου
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας