- Όνομα
- Αμαλία
Ευχαριστώ πολύ. Και εσύ το/τα δικά σου.Γεια σου Αμαλια, να το χαιρεσαι!
Ευχαριστώ πολύ. Και εσύ το/τα δικά σου.Γεια σου Αμαλια, να το χαιρεσαι!
Βίντεο πως ανεβάζω;
Σε πετ σοπ μην ξαναρωτήσεις τίποτα, πιθανόν να πάρεις επικίνδυνες "συμβουλές". Κι ο γιατρός που είπε την κοτσάνα αυτή φαίνεται ανίδεος. Γνωμάτευση απο μακριά και με περιγραφή δεν γίνεται.. Εγώ πάλι πήγα σε pet Shop και σε κτηνίατρο και μου παν πως μπορεί να είναι τα έντερα του ή αθροιτιδα στο πόδι.
Καλημέρα. Μόλις το ζύγισμα είναι 83γραμμαρια. Τουδινω μόνο τροφή και κεχρί. Ευχαριστώ πολυΠολύ όμορφο πουλάκι, να το χαίρεσαι!
Σε πετ σοπ μην ξαναρωτήσεις τίποτα, πιθανόν να πάρεις επικίνδυνες "συμβουλές". Κι ο γιατρός που είπε την κοτσάνα αυτή φαίνεται ανίδεος. Γνωμάτευση απο μακριά και με περιγραφή δεν γίνεται.
Το πουλάκι κρατάει το πόδι του στις φωτο αλλά έχει και φουσκωμένα τα μάγουλα που είναι σήμα κατατεθέν ότι χαλαρώνει και νιώθει άνετα και το κάνει. Προσωπικά μου φαίνεται μια χαρά. Στρουμπουλάκι φαίνεται, το έχεις ζυγίσει; :)
Ναι. Το έκανα πριν. Σε ευχαριστώ πολύΕγω εκανα εναν λογαριασμο στο youtube τα ανεβαζω εκει και μετα μπορεις να τα μοιραζεις εδω ( η οπου θες γενικότερα)
Ναι.. Εννοείται. Θα το τραβήξω τώρα. Έχω την εντύπωση ότι το αριστερό πόδι είναι λίγο πρησμένο. ΕυχαριστώΑμαλία μπορούμε να δούμε ένα βίντεο στο οποίο κάνει μερικά συνεχόμενα βηματάκια; Ρωτάω γιατί στο βίντεο μου δίνει την εντύπωση ότι ρίχνει το βάρος στο δεξί της πόδι.
Αμαλία μπορούμε να δούμε ένα βίντεο στο οποίο κάνει μερικά συνεχόμενα βηματάκια; Ρωτάω γιατί στο βίντεο μου δίνει την εντύπωση ότι ρίχνει το βάρος στο δεξί της πόδι.
Είναι 6 μηνών...
Μου φαίνεται μικρό για να έχει αρθρίτιδα από τώρα. Το ότι είναι έξη μηνών πως το ξέρεις, είναι σίγουρο; φοράει δαχτυλίδι;πήγα σε pet Shop και σε κτηνίατρο και μου παν πως μπορεί να είναι τα έντερα του ή αθροιτιδα στο πόδι.
Καλώς σας βρηκαμεΚαλώς ήρθατε Αμαλία και Φρίντα!
Νομίζω ότι το αριστερό πόδι είναι λίγο πρησμένο. Όσον αφορά στα δαχτυλάκια του ήταν κομμένα όταν το αγόρασα.Καλά φαίνεται να περπατάει αλλά έχει κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω απο που προέρχεται. Τα πίσω δαχτυλάκια στο αριστερό πόδι φαίνονται καλά;
Καλά φαίνεται να περπατάει αλλά έχει κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω απο που προέρχεται. Τα πίσω δαχτυλάκια στο αριστερό πόδι φαίνονται καλά;
Καλά φαίνεται να περπατάει αλλά έχει κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω απο που προέρχεται. Τα πίσω δαχτυλάκια στο αριστερό πόδι φαίνονται καλά;
Δεν φοράει δαχτυλίδι. Από εκεί που το πήρα μου είπαν ότι ήταν 2 μηνών. Θυμάμαι ότι τον πρώτο καιρό δυσκολευοταν αρκετά να σκαρφαλώσει στο κλουβί και όλο έπεφτε. Τρώει σπόρους αναμεικτους που αγοράζω όχι χύμα και κεχρί. Οι κουτσουλιές του είναι μια σφιχτες και πότε πότε αραιές. Το είχα πάει σε κτηνίατρο πριν 1 μήνα Κ κάτι Κ ήταν όλα οκ. Όμως θα το ξαναπάω αύριο αν βρω ραντεβού σε έναν που βρήκα από εδώ από το forum.Καλώς ήρθατε Αμαλία και Φρίντα!
Μου φαίνεται μικρό για να έχει αρθρίτιδα από τώρα. Το ότι είναι έξη μηνών πως το ξέρεις, είναι σίγουρο; φοράει δαχτυλίδι;
Οι κουτσουλιές του πως είναι; Βγάλε αύριο καμιά φωτογραφία. Τι τρώει; Έχεις κοιτάξει το πέλμα του μήπως έχει κάποιο ερεθισμό; Ο γιατρός που το είδε γνωρίζει από πουλιά;
Λετε να είναι κάτι σοβαρό?Καλά φαίνεται να περπατάει αλλά έχει κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω απο που προέρχεται. Τα πίσω δαχτυλάκια στο αριστερό πόδι φαίνονται καλά;
Το πιθανοτερο οτι τραυματιστηκε σε μικρη ηλικιαΔλδ που του λείπουν 2 δαχτυλάκια τι μπορεί να σημαινει
το καημενοΤο πιθανοτερο οτι τραυματιστηκε σε μικρη ηλικια
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας