Δεν θα σας ξεχάσει αλλά εννοείται ότι θα δεθεί πολύ με το ζευγάρι του. Εμείς είχαμε ένα παπαγαλάκι και μας τάιζε ( έβγαζε σπορακια και τα έβαζε στα νύχια μας) όταν της πήραμε ταίρι άρχισε να ταιζει εκείνο και σταμάτησε να δίνει σε εμάς. Ακόμα όμως θέλει χάδια και παιχνίδια@Vada Δεν το είχα εγώ αλλά έτσι μου το έδωσε, θα τον βγάλω, να κάνω μια ερωτηση όμως? Τότε τι θα γίνει αν πάρουμε και άλλο μονκ? Θα δεθεί μαζί του και εμάς θα μας ξεχασει
Φυσικά κ μπορεί. Δεν είναι αντιφατικές έννοιες. Ισχύει και για τους ανθρώπους κ πιστεύω κ για τα ζώα. Ένα ζωάκι μπορεί να είναι κτητικό με το χώρο του κ τον άνθρωπο του αλλά κοινωνικό κ να δέχεται χάδια κ από άλλα πρόσωπα.Πιστεύω ότι κάποιος δεν μπορεί να είναι κτητικός και κοινωνικός.
Οι παπαγάλοι έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από άλλα ζώα νομίζω, γιατί εξωτερικευουν το άγχος κ το στρες τους με αντιδράσεις που φθάνουν σε βαθμό αυτοτραυματισμού.Οπως και στους ανθρώπους έτσι και με τα ζώα, οι συμπεριφορές και οι σχέσεις χτίζονται και διορθώνονται.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας