Φωτογραφίες παπαγάλων απο το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης vas
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
πολλοι αφηνουν! Μου ειχε πει η φροντιστρια που βοηθουσα για να τα ταϊσουμε πολλα! φαντασου οτι ειχε 6 μακαο μπλε σαν τον δικο μου και οι 4 ηταν δωρεα απο ιδιωτες! Εκει ειναι να τρελενεσαι! Και καθε μερα φερνανε και απο ενα ζωο που δεν θελανε πολλοι επισκεπτες κυριως λοβμπερντ ηταν ή κοκατιλ

Και σκεψου οτι καποιος το αφησε εκει Σισσυ γιατι δεν το ηθελε αλλο:maddd::frwn:...
Εχω ακριβως το ιδιο βιντεο να μου λεει τα ιδια. Και γω φυσικα ξαναγυρισα αρκετες φορες...
:frwn:Δυστυχως! Φαινεται Γιαννη, πως το πουλι ειναι μεγαλωμενο κοντα σε ανθρωπους και εχει μεγαλη αναγκη απο την συντροφια τους. Με θλιψη εφυγα απο κοντα του, καπου μεσα μου αισθανομαι πως θελω να επισκεπτομαι το παρκο και ο λογος ειναι αυτο το πουλι. (Στο ιδιο κλουβι βρισκεται και ενας αλλος cockatoo, χωρις ομως να δειχνει κανενα ενδιαφερον για ανθρωπινη συντροφια).

ΚΑταπληκτικες φωτογραφιες.. Ειδα καλα;υπηρχαν και μαδημενοι παπαγάλοι;νομιζω αν θυμαμι καλα ειδα εναν ζακο και δυο μακαο;

Ειναι κριμα πραγματικα! Αλλοι θα κανανε τα παντα να αποκτησουν ενα τετοιο πουλι και δεν μπορουν απο οικονομικης αποψησ και αλλοι τα παρατανε. Ντροπη τους. Βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις σε θεματα υγειας κτλ. αλλα δεν νομιζω οτι ειναι και πολλες...
Θα επρεπε να υπαρχει ενας τροπος, κατι... Ξερετε τι εννοω...

μου ζητησε η βασιαννα στο μσν(μπαινοντας απ το κινητο της), να σας μεταφερω οτι δεν εχει συνδεση κ οτι θ αργησουν οι υπολοιπες φωτο.

παιδιά sorry αλλα κάτι γίνεται κ δε μπορώ να περάσω άλλες φωτο 😕
ο μικρός στην πρώτη φωτο μας έκανε κααατι χαρές :D

Συνημμένα

• cockatoo.webp
    cockatoo.webp
    92,3 KB · Προβολές: 108
  • klouvi.webp
    klouvi.webp
    82,9 KB · Προβολές: 110
Εμεις σκοτωνομαστε να μην ερχονται περιστερια και σπουργιτια στα μπαλκονια μας για να μην κολλησουν τιποτα τα πουλια μας.

Με το αττικο παρκο τι γινεται που ειδικα τα σπουργιτια δινουν και παιρνουν; Ειναι ολα αρρωστα τα πουλια τους;

Ωραία τα πουλιά αλλά ο χώρος διαμονής τους φαίνετε λίγο άχαρος
τα φιλοξενούν που τα φιλοξενούν δε βάλαν λίγο τέχνη και φαντασία

να βάλλω κι εγω δικές μου.

:)

Συνημμένα

• dsc05222.webp
    dsc05222.webp
    54,2 KB · Προβολές: 81
  • dsc05225jpg.webp
    dsc05225jpg.webp
    41,5 KB · Προβολές: 80
  • dsc05227z.webp
    dsc05227z.webp
    34,3 KB · Προβολές: 80
  • dsc05230jpg.webp
    dsc05230jpg.webp
    23,2 KB · Προβολές: 79
  • dsc05206jpg.webp
    dsc05206jpg.webp
    33,5 KB · Προβολές: 79
αυτος ο ασπρος κοκατου στην δευτερη φωτο ερχόταν μου επιανε το δαχτυλο με τα ποδαρακια του και μου ελεγε τι κανεις...υπεροχο πουλι...

Back