Φωτο απο λευκη καρδερινα

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης vag21
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Ναι έτσι είναι ειδικά όταν φουσκώνει η ελιά και ίσα που φαίνεται ο καινούργιος βλαστός έχω δει να κάνουν τσιμπούσι θα μου πεις όλη η Κρήτη έχει ελιές εσύ που το είδες σωστά αλλά δεν ανοίγουν όλες την ίδια μέρα είναι και κάποιες περιοχές με πρωιμότητα.

• Like
Αντιδράσεις: sdc
Εάν παρατηρήσεις καλύτερα θα δεις ότι τρώνε ημιώριμους σπόρους και όχι πρασινάδα
1ον Χρειάζεσαι γυαλιά🙄
2ον Δεν είναι Γιάννης, είναι Γιαννάκης😎
3ον Εσύ δίνεις ημιώριμους;😡
4ον Ανωτερότητα είναι να παραδέχεσαι τα λάθη σου (έστω κι αν έχουν περάσει 6 χρόνια ξεροκεφαλιάς) 😉

*Το νήμα χρειάζεται διάσπαση.

τα δικα μας ομως δεν ζουν στην φυση,το σιτηρεσιο πρεπει να ειναι αναλογο για πουλια στην αιχμαλωσια.

• Like
Αντιδράσεις: ABATON
τα δικα μας ομως δεν ζουν στην φυση,το σιτηρεσιο πρεπει να ειναι αναλογο για πουλια στην αιχμαλωσια.
Όπως;
(Να μου το τεκμηριώσεις )

Ανδρέα και εγώ βάζω κάποιες φορές χόρτα άγρια ή καλλιεργήσιμα από ανάγκη και στην φύση εάν δεις σπάνια θα τρώνε, συνήθως νέους βλαστούς δένδρων από ανάγκη λόγο έλλειψης κάθε άλλης τροφής που είναι ποιο κοντά στο σιτηρέσιό της
Έτσι... Ανοίγεσαι σιγά σιγά... Δεν είναι ντροπή... (είναι κάτι σαν το μνημόνιο και την τρόϊκα, που θα τα λέμε αλλιώς :D)

• Like
Αντιδράσεις: adreas
οπως ενα καλο μειγμα για το αναλογο ειδος, μια καλη αυγοτροφη, συγκεκριμενες βιταμινες για τις αναγκες τις περιοδου και τις συνθηκες.

Αυτό είναι άποψη, δεν είναι τεκμηρίωση. Αντίθετα υπάρχουν δεκάδες άρθρα από διάσημους εκτροφείς (καρδερίνας), με διεθνείς διακρίσεις που χορηγούν και χόρτα και λαχανικά.. Και μάλιστα βάζουν και φυτά να μεγαλώνουν (και να τσιμπολογάνε) στις κλούβες τους.

Έχεις pm ... Κι αν δεν καλυφτείς από τους δύο που σου συστήνω, εδώ είμαστε 😉

Ti είναι αυτά τα πράσινα που συζητάτε τόση ώρα;. Γιατί εγώ δεν έχω καταλάβει.

η τεκμηριωση ερχεται νικο, απο παρακαολουθηση του φιλου μου βασιλη που αν και νεος στον χωρο εχει καταφερει να ζευγαρωσει με επιτυχια και με μεγαλη χαρα ειδα οτι δεν εχασε και πουλι εδω και 2 χρονια.
η αποψη του και δικη μου(αν κανω κατι λαθος ας με διορθωσει) ειναι να φερουμε τα πουλια στα δικα μας τερτιπια και οχι αυτα στα δικα τους. Θα πω αμεσως τι εννοω, αν μαθουμε τα πουλια με διατροφη παραπλησια της φυσης θα πρεπει να την τηρουμε για παντα, αν αρχισουμε να λοξοδρουμε γιατι κουραστηκαμε ή γιατι πλεον δεν βρισκουμε αυτα που ζηταμε τα πουλια θα στρεσαριστουν με τα γνωστα αποτελεσματα. Οσες φορες εκανα extreme πραγματα εχασα πουλια, οσες φορες τηρησα απλα πραγματα δεν ειχα ποτε αρρωστα πουλια.
για μενα η ρουτινα ειναι το Α και το Ω. Με πραγματα που ειναι ευκολο να βρω.

Bαγγέλη, είναι σα να μου λες ότι αν αλλάξεις τη διατροφή σου.. Και από κάθε μέρα όσπρια, κάνεις διαλείμματα με μεζέδες και σαλάτες, θα στρεσσαριστείς και θα αρρωστήσεις... Ε;

ισως να καταλαβα λαθος το σκεπτικο σου νικο, αν εννοεις μια στο τοσο να βαζω κανα χορταρικο, δεν εχω αντιρρηση, εγω μιλησα για διατροφη που να πλησιαζει την διατροφη στην φυση.

Δεν είναι το ''σκεπτικό μου''.. Είναι η σωστή και ισορροπημένη διατροφή που πρέπει να προσφέρουμε στα πουλιά μας... Και μιας και μίλησες για το Βασίλη, αυτός τους παρέχει και του πουλιού το γάλα.. Κι ας μη δίνει χόρτα...

• Like
Αντιδράσεις: adreas
ακριβως, με πραγματα που ερχονται με ενα τηλεφωνημα στο σπιτι του.

Λευκή με μαύρα μάτια

Stieglitz-weiss-schwarzauge-01.jpg

Aλμπίνο -''κόκκινα'' μάτια
albino1.jpg

Λουτίνο (καφέ σατινέ)-''κόκκινα'' μάτια
Stieglitz-lutino-01.JPG
με την τελευταία λίγωσα.. Τι κουκλί είναι αυτό;

Σόδα Γιάννη. Για να χωνέψεις! .. Εδώ είναι που λένε φάτε μάτια ψάρια!

Και Παοκτζίδικη

575274_10151243391969323_245891991_n.jpg

Οι περισσότερες βγαίνουν πια και από Έλληνες εκτροφείς... Ο Γιάννης από τη Χαλκίδα (που βγάζει τέτοιες ομορφιές), μπορεί να μας διαφωτίσει περισσότερο.
Το καλό είναι ότι τελευταία βλέπω και μεταλλάξεις της balcanica (αν και ασχολούνται λίγοι).

Εμένα πάλι μου ήρθε μια σκοτοδίνη με αυτό το πουλί.
Η σοδίτσα δεν κάνει τίποτα, υπογλώσσια έχει κανείς;

και τάϊσμα από καρδερίνα.
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Tραγουδάμε κιόλας..όχι με ιδιαίτερες αξιώσεις, αλλά καλή η προσπάθεια.
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.

Εμάς.. Θα μας δώσει κανείς σημασία;

Back