Γενικά Φόβισα τον Dewey

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης jamieo
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

jamieo

PB Member
Εγγραφή
12 Ιουλ 2008
Μηνύματα
1.512
Πόλη
Cordova, USA
Σήμερα θα έβγαζα τα κλουβιά έξω για να τα καθαρίσω. Φορούσα ένα καπέλο όταν μπήκα στο δωμάτιο των πτηνών και με είδε ο Dewey. Φοβήθηκε πολύ. Ακόμη και αφού έβγαλα το καπέλο παρέμεινε φοβισμένος. Αυτό συνέβη στις 14:00. Τώρα είναι 19:15, έχει τελικά ηρεμήσει και δεν φοβάται πια.

Γι' αυτό και δεν φοράω καπέλο όταν πρόκειται να με δει ο Dewey Oriental Frills

Νομίζω ότι το καπέλο μοιάζει με μεγάλο ράμφος. Ίσως ο Dewey να νομίζει ότι έχω ένα μεγάλο πουλί που κάθεται στο κεφάλι μου.
 
ευχαριστούμε jamie αυτό μας δείχνει οτι τα πουλιά μπορούν να φοβηθούν και να αντιδράσουν αψυχολόγητα ακόμα και με πράγματα που δεν μπορούμε να προβλέψουμε
 
Εγώ θυμάμαι μια φορά που είχα λουστεί και είχα την πετσέτα στο κεφάλι μου, όταν πήγα να πλησιάσω το κλουβί άρχισαν να φτερουγίζουν και να κάνουν σαν τρελά... Πήρε κάμποση ώρα για να καταλάβω από τι είχαν τρομάξει...
 
Τον γλυκό μας το Dewey, τρόμαξε! Δεν του άρεσε το καπέλο σου Jamieo! :D
 
Έτσι ακριβώς και ο Ροκάκος Jamie! Όταν δει κάποιον να φοράει καπέλο παθαίνει υστερία! Δεν μπορώ να φανταστώ πώς το αντιλαμβάνεται το μυαλουδάκι τους, αλλά η εξήγησή σου έχει κάποια λογική βάση!
 
Κ με εμένα όταν βάζω πετσέτα στο κεφαλι αρχιζει κ κανει τσιου ασταμάτητα... Κ μια φορα όταν είχα βάλει μια πράσινη μάσκα κ με είδε το ίδιο εκανε!
Φοβούνται με το παραμικρό...
 
Απόψε, η Dewey ήθελε να κάθονται στον ώμο μου. Κάθε φορά που τον διατίθενται playstand του. Πέταξε πίσω σε όλη την αίθουσα με τον ώμο μου. Έτσι θέλει να είναι φίλος μου.

Ωστόσο, δεν θέλησε να δω τα χέρια μου. Έχει γίνει φοβούνται τα δάχτυλα. Νομίζω ότι χθες, άγγιξα κλουβί του, αφού είδε το καπέλο. Γι 'αυτό ακριβώς θα πρέπει να είστε προσεκτικοί μαζί του. Θα πρέπει να τον αντιμετωπίζουν σαν να είναι νέα στο σπίτι μου.

Απόψε μετακόμισε κλουβί του στο σαλόνι. Το έκανα αυτό έτσι ώστε να μπορεί να με βλέπεις πιο εύκολα. Τον θέλω να αισθάνονται άνετα και πάλι.

Είναι σε τέτοιες στιγμές, όταν εύχομαι ότι τα ζώα μπορούσαν να μιλήσουν. Θέλω να τον ρωτήσω τι είναι λάθος.
 
O Αρουλης φοβαται το οτιδηποτε ξενο. Θυμασαι που μου ειχες πει να του δοσω μια κολλα Α4; Εγινε χαμος. Πεταγε περα δωθε τρομαγμενο. Και με οτιδηποτε! Θηκη κινητου, καρτες, καλωδια, οτιδηποτε! Παλι καλα που συνηθισε το σπιτακι που του εβαλα. Τωρα μπαινει και μεσα.
 
Εμένα με κοιτάει σαν χαζός μόλις με δει με μάσκα προσώπου... Δεν φοβάται, αλλά με βλέπει λες και είμαι εξωγήινη... 😛
 
Νομίζω ότι θα μπορούσα να έχω ανακαλύψει την αιτία του ενός από τον φόβο του Dewey. Νομίζω ότι φοβάται κλουβί του τώρα. Απόψε δεν θέλησε να πάει πίσω στο εσωτερικό. Προσπάθησα να τον βάλουν μέσα στο κλουβί. Όταν φτάσαμε κοντά στο κλουβί Dewey πέταξε στο playstand.

Γι 'αυτό και τον τοποθέτησε μέσα σε ένα μικρό κλουβί ταξιδιού. Ο ανυπομονησία μπήκε μέσα. Τοποθέτησα σε δύο από τα αγαπημένα παιχνίδια του μέσα. Τώρα παίζει με τα παιχνίδια.

Αύριο, θα τον προχωρήσουμε σε ένα άλλο κλουβί. Το κλουβί του Θεόδωρου θα είναι καλό γι 'αυτόν. Θεόδωρος μπορεί να ζήσει παλιά Dewey κλουβί του.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό φροντίζει τους φόβους του. Πέρασε περίπου 1 ώρα συνεδρίαση μαζί μου και μόνο ενήργησε φοβάται όταν προσπάθησα να τον επιστρέψει στο κλουβί του.
 
Ο καημενος! Χαιρομαι που το ξεπερασε αλλα κριμα να μη θελει να ξαναμπει στο κλουβι του. Με καποια τροφη που του αρεσει πολυ δοκιμασες;
 
Ο καημενος! Χαιρομαι που το ξεπερασε αλλα κριμα να μη θελει να ξαναμπει στο κλουβι του. Με καποια τροφη που του αρεσει πολυ δοκιμασες;

Έκανα προσπαθήσω προσφέροντάς του ένα μήλο. Ωστόσο, αυτός θα αγνοηθεί. Τα μήλα είναι τα αγαπημένα φρούτα του.

Σήμερα το πρωί ήταν ευτυχής στο κλουβί ταξιδιού. Βγήκε και κάθισε στον ώμο μου. Του έδωσα λίγο χυμό μήλου. Την ήπιαν ενώ κάθεται στον ώμο μου. Επίσης ήθελε να μου τρίβετε το κεφάλι του. Ξύπνησα νωρίς και αυτό ήταν περίπου 5:15 το πρωί. haha



Ελπίζω ότι θα είναι ευτυχής όταν αλλάξω κλουβιά. Δεν θέλω να σκέφτομαι αυτόν που φοβούνται ή νευρικός.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Απο την μια λυπαμαι τον Dewey που τρομαξε, απο την αλλη τον θεωρω τυχερο που ζει μ' εναν ανθρωπο τοσο υπευθυνο και τοσο ευαισθητο! Για αλλη μια φορα μπραβο Jamie για τον τροπο που αντιμετωπιζεις τα πουλια σου!
 
Ευχαριστώ, Σίσσυ. Ελπίζω ότι η αλλαγή κλουβί βοηθάει. Θα ξέρω σήμερα το απόγευμα, όταν παίρνω σπίτι. Είναι τόσο δύσκολο να προσδιοριστεί τι προκαλεί ένα πρόβλημα για παπαγάλος. Συχνά είναι μια πειραματική διαδικασία. Ελπίζω ότι όλα τα προβλήματα εξαφανίζονται όταν αλλάξω το κλουβί.
 
Ο Dewey είναι ακόμα λίγο νευρικός. Ωστόσο, αυτός γίνεται όλο και καλύτερη. Εδώ είναι ένα βίντεο του να παίζει με ένα παιχνίδι και τραγούδι. Φυσικά, δεν νομίζω ότι το τραγούδι του θα κερδίσει ένα Γκράμι. Αλλά τουλάχιστον αυτός είναι ευτυχής τραγούδι. hahahaha

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
Σε εμενα για χαρουμενος φενεται... Μια χαρα ειναι να τον χαιρεσε... Τι ειδος ειναι;
 
Σε εμενα για χαρουμενος φενεται... Μια χαρα ειναι να τον χαιρεσε... Τι ειδος ειναι;

Ο Dewey είναι Duyvenbode's Lory (Chalcopsitta duivenbodei). Αυτά τα πουλιά που ονομάζεται μερικές φορές Brown Lory (καφέ lory)
 
Back
Top