Γενικά Φύλο ωδικών παπαγάλων

Τελικα ειναι ζευγαρι! Ευτυχως! Σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας
 
Nα ξέρεις άμα τα δεις να ζευγαρώνουν δεν σημαίνει ότι είναι αντίθετου φύλου, παρατηρείται συχνά πυκνά στους παπαγάλους. Επιπλέον οι φωτογραφίες παραπέμπουν σε δυο πουλιά mulga θηλυκά παρά σε red rumbed parakeet.
 
Τα ειδα να ζευγαρωνουν και εχω 1 αυγο ανα 2 ημερες. Το ενα ειναι πρισμενο και δεν βγαινει απο τη φωλια. Τωρα για το ειδος. Για οδικους τους αγορασα! Ειναι ομως πολυ ησυχα! Μακαρι να ειναι ζευγαρακι και να κανουν μικρουλια!
 
Με κοκαλο σουπιας και με πετρουλα απο το petshop.. Πρισμενο οπως ειναι και τα budgie οταν εχουν αυγο
 
Εντάξει, δώσε και λίγο ωμό σουσάμι, κανένα σπασμένο ωμό αμύγδαλο, μην δίνεις σπανάκι αυτή την εποχή και έχετε τα στον νου σου.
 
Εγώ νομίζω πως είναι red rumpeds.
Red rumped θηλυκό (ζευγάρι)
redrump_6705.jpg

mulga parrrot θηλυκό
MulgaParrotFemale-150x150.jpg
 
Αν τα δεις το ενα ειναι πιο μεγαλοσωμο απο το αλλο και εχει πιο εντονο χρωμα.

Μπορω καπως να δω αν τα αυγα εχουν σπορο;
 
Μπορω καπως να δω αν τα αυγα εχουν σπορο;
Mετά το πρώτο δεκαήμερο μπορείς να πάρεις ένα φακό να ελέγξεις τα αυγά, αλλά το ζευγάρι να είναι έξω εκείνη την ώρα, εφόσον δεν έχεις την απαραίτητη εμπειρία σε συμβουλεύω να μην το κάνεις.
Εγώ νομίζω πως είναι red rumpeds.
Red rumped θηλυκό (ζευγάρι)
redrump_6705.jpg

mulga parrrot θηλυκό
MulgaParrotFemale-150x150.jpg
Σύγκρινα αυτά που ανέβασε ο Μάκης με αυτά που ανέβασες εσύ Μαρία και φαίνονται και τα δυο για θηλυκά red rumpeds.Εκτός αν το υποτιθέμενο αρσενικό δεν έχει δείξει τα χρώματα του πράγμα που αμφιβάλλω.
 
φαίνονται και τα δυο για θηλυκά red rumpeds.Εκτός αν το υποτιθέμενο αρσενικό δεν έχει δείξει τα χρώματα του πράγμα που αμφιβάλλω.
Ίσως, μπορεί θα δούμε από την εξέλιξη. Κι εγώ κατ' αρχή δύο θηλυκά έλεγα. Ίσως το αρσενικό δεν είναι έτοιμο, αν είναι αρσενικό.
Από την άλλη τα αυγά δεν αποδεικνύουν ότι είναι ζευγάρι, τα θηλυκά γεννούν και χωρίς ταίρι αυγά.
Θα περιμένουμε :)
 
Back
Top