Χάθηκε Χάθηκε Aλεξανδρινός παπαγάλος στο Κερατσίνι

Χάθηκε 16/02 ο Ρίο μου από το πατρικό μου στο Κερατσίνι. Είναι αλεξανδρινός περίπου 10 ετών, εγώ τον έχω 8 χρόνια. Δεν έχει δαχτυλίδι, αλλά στο ένα ποδαράκι του λείπει ένα νύχι. Χάθηκε κοντά στο γήπεδο του Ιωνικού, Μαραθωνομάχων περίπου. Θα δοθεί αμοιβή. Στη φωτό είχε κάνει μπανάκι. Τηλ: *******878 Λαμπρινή

Συνημμένα

• 6e72052d-7685-4cf8-82e4-023184990acb.webp
    6e72052d-7685-4cf8-82e4-023184990acb.webp
    130,3 KB · Προβολές: 10
@Lamprini92 ελπίζω να τον βρεις τον Ρίο. Δες συγκεντρωτικά τις οδηγίες από @ianos

Επίσης ρώτησε στα τοπικά πετ σοπ μπας κ τον βρήκαν κ πήραν τροφή για τον Ρίο κ άφησε στοιχεία επικοινωνίας.

Δημοσίευσε το κ στο lost and found.
Κ στο fb αν έχεις. Μην χάνεις τις ελπίδες σου.
Ελπίζω ολόψυχα να το βρεις.

• Like
Αντιδράσεις: jk1980
@MARY58 Ευχαριστώ, άλλο πουλάκι δεν υπάρχει, αλλά τα έχουμε κάνει όλα όσα χρειάζονται. 🙏🏻

• Like
Αντιδράσεις: MARY58
@Lamprini92 μην τα παρατάτε. Υπάρχουν περιστατικά που βρέθηκαν ακόμα κ μετά από αρκετές ημέρες.

@MARY58 Μακάρι. Ποντάρω στο ότι ήταν καλομαθημένος και ίσως πλησιάσει κάποιον για τροφή ή νερό, αλλά δεν θέλω να ελπίζω και να απογοητευτώ. Αν είναι να μην γυρίσει, παρακαλάω να έχει βρει ταίρι, αφού είναι και περίοδος αναπαραγωγής, για να επιβιώσει με το σμήνος τουλάχιστον.

Επίσης ποντάρω στο γεγονός ότι δεν θα τον αντέξει κανείς εύκολα γιατί είναι φωνακλάς και κουτσομπόλης. Γι'αυτό κοιτάω και τις αγγελίες που χαρίζονται ή πωλούνται. Ελπίζω να μην καταλήξει σε κάνα παζάρι στο Σχιστό.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
@Stavros Απο το πρώτο βραδυ βρέθηκε, πρέπει να πέρασε 3-4 ωρες εξω. Ο καημένος έψαχνε να μας βρει αλλά αποπροσανατολίστηκε. Εξαιτίας του θορύβου και του φόβου απομακρύνθηκε περίπου 2 χλμ. Ένας κύριος τον βρήκε στο μπαλκόνι του και τον πήρε μέσα. Την άλλη μέρα του πήρε κλουβί κλπ. Στο μεταξύ ο πατέρας μου είχε κολλήσει αφίσες στο ταμείο αλλά και απ'έξω από γνωστότατο φούρνο-ζαχαροπλαστείο-καφέ στην πλατεία Κρήνης. Εκεί το είδε φίλος του ανθρώπου που βρήκε τον παπαγάλο, κάλεσαν και πήγαν οι δικοί μου και τον πήραν. Έκανε σαν τρελός. Όταν με είδε σε βιντεοκλήση, γιατί εγώ είμαι στο εξωτερικό, άρχισε να λέει "πού είναι το παιδί μου;". Σχεδόν δεν είχε φάει τίποτα ο καημενούλης από τη στεναχώρια του, έπεσε με τα μούτρα στο σπίτι.

Back