ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ Χαρίζεται αρσενικό κοκατίλ 1,5 χρονών μεγαλωμένο στο χέρι

Ευχαριστώ για την ενημέρωση είχα πάλι ένα ζευγάρι budgie αλλά σκεφτόμουν μήπως πάρω ένα μεγαλύτερο και αν είναι δυνατόν να μιλάει η να είναι ήμερο γιατί θέλω να βγαίνει από το κλουβί

Καλό θα ήταν πάντως όποιος διαχειρίζεται τη σελίδα όταν χαρίζεται κάτι να σβήνει την αγγελία να μην μπερδευομαστε.. γνώμη μου χωρίς παρεξήγηση

Επίσης καλό θα ήταν να μην μένουμε στον τίτλο της αγγελίας αλλά να διαβάζουμε όλο το thread. Όχι μόνο γιατί θα δούμε την ημερομηνία του ποστ ή αν δόθηκε τελικά το πουλάκι, αλλά κ άλλα σημαντικά στοιχεία όπως την περιοχή του θεματοδοτη από όπου μπορεί να δώσει το πουλάκι.

Να σου πω κάτι; Από την ώρα που μπήκα στην ομάδα σας συνέχεια μου την λες μια για τις αγγελίες που στο κάτω κάτω δεν φταίω εγώ όσες δεν ισχύουν αυτός που διαχειρίζεται το σαιντ καλό θα ήταν να τις βγάλει και να μην υπάρχουν και 2ον σου μοιαζω να θέλω να βασανίζω ένα πουλάκι; Τι μου λες δηλαδή ότι δεν θα περνάει καλά; Ένα παπαγάλο ήθελα για συντροφιά και να ασχοληθώ μαζί του και ότι καταφέρω οπότε άσε καλύτερα δεν αξίζει τον κόπο να είμαι εδώ ευχαριστώ για όλα καληνύχτα και καλή Πρωτοχρονιά σε όλους!!!

@Kostas and δε χρειάζεται να εκνευρίζεσαι.
Αν όντως ήθελες να μάθεις να φροντίζεις και να ασχοληθείς με ένα παπαγάλο πίστεψέ με αξίζει τον κόπο και με τον παραπάνω.
Προφανώς δεν είμαστε χαριστική ομάδα...
Επίσης στις περισσότερες αγγελίες έχει μπροστά το πρόθεμα "χαρίστηκε" που μάλλον δεν μπήκες στον κόπο να το δεις.
Αυτά από μένα, καλό βράδυ και καλή συνέχεια

@Kostas and Κώστα δεν καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου. Τρία μηνύματα έστειλες σε τρεις παλαιές αγγελίες κ αυτό σου είπα. Δεν υπήρχε περίπτωση να είχες απάντηση από αυτές, πόσο μάλλον που στις δύο υπήρχε η πληροφορία ότι δόθηκε. Αν σε κάποια δεν είχε το "χαρίστηκε", ε, κ τι έγινε; Το διαβάζουμε μέσα στο thread. Κ η μία αγγελία ήταν από Θεσσαλονίκη κ οι άλλες από περιοχές της Αθήνας.
Από την ώρα που μπήκα στην ομάδα σας συνέχεια μου την λες
Επειδή οι αγγελίες ήταν για διαφορετικά είδη παπαγάλων, σου είπα καλό είναι να αποφασίσεις τι θέλεις πρώτα. Αν όλα αυτά τα θεωρείς, "σου την λέω", τι να πω.
Όσο για να το
2ον σου μοιαζω να θέλω να βασανίζω ένα πουλάκι; Τι μου λες δηλαδή ότι δεν θα περνάει καλά;
, αυτό που σου είπα είναι ότι ο δωρητής θα θέλει να ξέρει ότι το πουλάκι περνάει καλά, κ αυτό σημαίνει ότι θα ρωτήσει πληροφορίες από σένα ή από εμένα ή για όποιον δηλώσει ενδιαφέρον, για το τρόπο φροντίδας του, πριν αποφασίσει.
Αν πραγματικά θες ένα παπαγάλο, τα budgie είναι αυτά που θεωρούνται πολύ φιλικά κ κοινωνικά για αρχάριους. Μεγαλύτεροι παπαγάλοι θα έχουν κ μεγαλύτερες απαιτήσεις.
Πάντως, να ξέρεις, εδώ δεν την "λέμε" σε κανένα, αλλά μοιραζόμαστε την αγάπη μας για αυτά τα αξιολάτρευτα πλασματάκια. Κ αν αποφασίσεις να υιοθετήσεις ένα παπαγάλο, θα βρεις στο φόρουμ, πολλές χρήσιμες πληροφορίες κ άρθρα που θα σε βοηθήσουν. Κ απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις σου από τα έμπειρα μέλη.

Τελευταία επεξεργασία:
αυτός που διαχειρίζεται το σαιντ
Τα θέματα στο φόρουμ δεν διαγράφονται, εκτός αν υπάρχει παράβαση των κανόνων. Το ίδιο ισχύει και για τις αγγελίες, καθώς παραμένουν ανοιχτές ώστε, αν χρειαστεί, να επιστρέψει είτε το άτομο που χάρισε ένα πουλί είτε εκείνος που το έλαβε, για να μοιραστεί την εμπειρία του.

Για να μην απασχολούμε όμως παραπάνω με εκτός θέματος μηνύματα στη συγκεκριμένη αγγελία, το φόρουμ λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες του. Αν έχεις χρόνο, ρίξε μια ματιά στους κανόνες για να αποφύγουμε τυχόν παρεξηγήσεις.

xaristike.webp

Back