Kostas and
PB New Member
Ευχαριστώ για την ενημέρωση είχα πάλι ένα ζευγάρι budgie αλλά σκεφτόμουν μήπως πάρω ένα μεγαλύτερο και αν είναι δυνατόν να μιλάει η να είναι ήμερο γιατί θέλω να βγαίνει από το κλουβί
Επειδή οι αγγελίες ήταν για διαφορετικά είδη παπαγάλων, σου είπα καλό είναι να αποφασίσεις τι θέλεις πρώτα. Αν όλα αυτά τα θεωρείς, "σου την λέω", τι να πω.Από την ώρα που μπήκα στην ομάδα σας συνέχεια μου την λες
, αυτό που σου είπα είναι ότι ο δωρητής θα θέλει να ξέρει ότι το πουλάκι περνάει καλά, κ αυτό σημαίνει ότι θα ρωτήσει πληροφορίες από σένα ή από εμένα ή για όποιον δηλώσει ενδιαφέρον, για το τρόπο φροντίδας του, πριν αποφασίσει.2ον σου μοιαζω να θέλω να βασανίζω ένα πουλάκι; Τι μου λες δηλαδή ότι δεν θα περνάει καλά;
Τα θέματα στο φόρουμ δεν διαγράφονται, εκτός αν υπάρχει παράβαση των κανόνων. Το ίδιο ισχύει και για τις αγγελίες, καθώς παραμένουν ανοιχτές ώστε, αν χρειαστεί, να επιστρέψει είτε το άτομο που χάρισε ένα πουλί είτε εκείνος που το έλαβε, για να μοιραστεί την εμπειρία του.αυτός που διαχειρίζεται το σαιντ
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας