ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ Χαρίζεται θηλυκό αγγλικό budgie, περιοχή Αθήνας μόνο

Από τα κυμματάκια που έχουν μετακινηθεί προς τα πίσω στο κεφάλι, σίγουρα ο Περσεφώνος τα έχει τα χρονάκια του. Άρα το φύλλο έχει δώσει ήδη το στίγμα του. Αν τον είχες και σε κλουβί με άλλο αρσενικό, σε περίπτωση που ήταν θηλυκός, θα είχε γίνει ήδη καφέ.
Πάντως είναι πραγματικά ωραίος παπαγάλος.

Δεν παιζει κανενα ρολο η ηλικια του πουλιου για το αν θα ειναι πυρωμενο η οχι. Καφε γινεται οταν θελουν να ζευγαρωσουν-οταν δεν θελουν παιρνει αυτο το χρωμα.

Παιδια σημερα θα τον/την παρω στα χερια μου και θα σας πω... Ευχαριστω εκ των προτερων την Zelda(Νικολ)και απλα... Περιμενετε για φωτο...

σορυ για ενα ακομα οφ τοπικ, αλλα...

με εχετε μπερδεψει... Εγω ηξερα οτι τα θηλυκα εχουνκαφε και τα αρσενικα μπλε... Οταν ειναι σε φαση αναπαραγωγης απλα γινονται ποιο σκουρα εντονα... Οχι απο καφε να γινονται γαλαζια...🙄
ας μας πει καποιος που ξερει γιατι εχω ζαλιστει...

Να ευχηθουμε στον Νικολακη να το χαιρεται οτι και να ειναι:αρσενικο/θηλυκο. Και περιμενουμε και αλλες φωτογραφιες και απο αυτον.

Φωτη θα διαφωνισω καθετα μαζι σου.Βεβαια ξεφευγουμε απο το θεμα τωρα αλλα και μενα οι θυληκιες μου και οι 2 καφε χαλινο εχουν. Την μια που την εχω βαλει ζευγαρι φετος και μου εβγαλε πουλακια παντα καφε ηταν ο χαλινος της και οποιο θυληκο παπαγαλακη ειχα ποτε στην ζωη μου δεν ειδα να αλλαζει το χρωμα του χαλινου ειτε βρισκεται σε φαση ζευγαρωματος ειτε οχι. Παντα καφε ηταν. Τελοσπαντων αφου βρεθηκε ατομο που θα το παρει μπορει να μας πει αυτος στην πορεια τι ειναι τελικα.

Παιδια το πουλακι ειναι ηδη στο κλουβακι του(κλουβαρα θα ελεγα)και χαιρει της περιποιησης μου... Οσο για το φυλο του πολλα ακουγονται και δεν θελω να σας στενοχωρησω αλλα μαλλον ηταν αντρας και εγινε κοπελα(το εγραψα οσο πιο απλα μπορουσα γιατι διαβαζουν και μικρα παιδια)Δυστυχως ομως του εμειναν καποια κουσουρια οπως αυτο με το χρωμα των χαλινων..

Περα απο την πλακα ισχυει η αλλαγη χρωματος κατα την διαρκεια της αναπαραγωγης... Εγω θα σας πω σε λιγο καιρο τι ειναι

τα μυκρα παιδια σε πειραξανε εσενα... αντε τυχερουλη το καπαρωσες ευχομαι να ειναι ευτιχησμενο και θελω να δω φοτο αναλογες αυτες που τραβαγε η ΝΙΚΟL 😀 δηλαδη η περσεφωνη ειναι περσεφωνιος 😀 η και τα δυο;😀

Back