Τ Ε Λ Ε Ι Ο !View attachment 36487 Μπραβο σου Αλικη μου... Μακαρι απο εδω και περα να του πανε ολα δεξια.
Περναω μια εικονα που ειχα δει παλια
Πόσο όμορφα λόγια! :D Σ ευχαριστώ πάρα πολύ Στέφανέ μου γι αυτά που λες για μένα! Ναι η αλήθεια είναι ότι μ αρέσει πολύ να προσφέρω. Γεμίζω ολόκληρη.. ειδικά σε παιδιά και σε ζώα που έχουν πραγματική ανάγκη... (έτοιμη είμαι να πάω Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο κτλ! ) Από μικρή ήμουν έτσι..Αλίκη δεν έχω λόγια. Αν και δεν γνωριζόμαστε προσωπικά θεωρώ πως έχεις μεγάλα αποθέματα αγάπης τόσο για τον συνάνθρωπό σου, όσο και για τα ζωάκια που έχουν την τύχη να βρεθούν στο δρόμο σου, τα οποία φροντίζεις να αξιοποιείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εύχομαι η ζέση αυτή να παραμείνει αναλλοίωτη στο χρόνο, με σύμμαχο στο πλευρό σου το παλικάρι με το οποίο σας συνδέει εκτός των άλλων και η ανιδιοτελής αγάπη για τα ζώα. Μπράβο και στους δύο!
Όσο για το αν θα συνεχίσω να το κάνω... Δε θα το αρνηθώ, πολλές φορές ήθελα να τα παρατήσω.. Δεν άντεχα άλλο.. Όταν τα γύριζαν πίσω, όταν μου έλεγαν δεν τα θέλω άλλο και έπρεπε πάλι εγώ να κάνω την χαμαλοδουλειά... αλλά μετά την τόση ταλαιπωρία θεωρώ πως το αποτέλεσμα αξίζει όσο τίποτα άλλο! Και το αποτέλεσμα είναι ότι βλέπω πως τα σκυλάκια που σώζω απ τους δρόμους πάνε σε καλά σπίτια (μου έχουν γυρίσει πολλά μικρά αλλά τελικά βρίσκουν την παντοτινή τους οικογένεια), είναι ευτυχισμένα, τα αγαπάνε... Σκυλάκια και άνθρωποι είναι χαρούμενοι που έχουν βρει ο ένας τον άλλο χάρη σε μένα... Και τέλος συνειδητοποιώ πως αυτές οι ψυχούλες αν τις είχα αφήσει στο δρόμο τώρα δε θα ζούσαν... Και έτσι παίρνω δύναμη και συνεχίζω! Όσο και αν με κουράζει, όσο κι αν πληρώνω τα λάθη και τις ανευθυνότητες των άλλων, θα το ξανακάνω! Δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη και να τα αφήσω.. Δεν μου πάει η καρδιά.. αν και για τους δικούς μου είμαι λίγο η καμένη της οικογένειας αλλά πλέον με ξέρουν! Και ναι το αγόρι μου τον έχω κάνει ίδιο με μένα για τα ζώα! Δεν ήταν έτσι!