ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ Χαρίζονται 14 κοινά καναρίνια κλουβιά κι εξοπλισμός

ΗΣΑΠ

PB Member
Εγγραφή
26 Ιουν 2009
Μηνύματα
203
Πόλη
Πειραιάς
Φίλες και φίλοι καλημέρα ,δυστυχώς μετά από πολύ χρόνια και με βαριά κάρδια πρέπει να αποχωριστώ πολλά από τα πουλάκια μου και τον εξοπλισμό μου .Ευτυχώς υπάρχει ένας πολύ καλός φίλος που μου τα προσέχει αλλά δεν μπορείς να τον έχεις συνέχεια .Να φανταστείτε ότι έχω 10 μέρες να τα καθαρίσω .μετακινούμε συνεχώς Πειραιά –Χανιά –Πειραιά. .Εννοείτε ότι το εν λόγο side θα το επισκέπτομαι .

Περίπου 14 πουλάκια άπλα καναρίνια και μια καρδερίνα που την χτύπησε μια γάτα δεν ξέρω αν είναι αρσενική

Την κλούβα που βλέπετε περίπου 1.10 x 55 (με πόδια και ροδάκια )

Τις ζευγαρώστρες και τα κλουβιά

Ταΐστρες και ποτίστρες

Φωλιές εσωτερικές και εξωτερικές κλειστές και ανοιχτές

Μπανιέρες

Πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή και τίμια τιμή

Επίσης υπάρχει άλλη μια κλούβα πιο μικρή χωρίς ταψάκιkloyba_1.jpgIMG_20220117_112127_1024x471.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μανώλη μπράβο για την απόφασή σου . Δείχνει άτομο που αγαπάει το χόμπι και κατ΄ επέκταση τους φτερωτούς του φίλους . Δεν με ενδιαφέρει η προσφορά σου ... που πράγματι είανι τιμιώτατη εάν σκεφτείς ότι τα πουλιά αξίζουν αρκετά περισσότερα . Μπήκα στην διαδικασία να απαντήσω για να πω πως τα κλουβιά , εκτός της κξινέζικης ζευγαρώστρας , είναι κατάλληλα για την διαμονή πουλιών . Καλά ταξίδια να ΄χεις .
 
Μανώλη μπράβο για την απόφασή σου . Δείχνει άτομο που αγαπάει το χόμπι και κατ΄ επέκταση τους φτερωτούς του φίλους . Δεν με ενδιαφέρει η προσφορά σου ... που πράγματι είανι τιμιώτατη εάν σκεφτείς ότι τα πουλιά αξίζουν αρκετά περισσότερα . Μπήκα στην διαδικασία να απαντήσω για να πω πως τα κλουβιά , εκτός της κξινέζικης ζευγαρώστρας , είναι κατάλληλα για την διαμονή πουλιών . Καλά ταξίδια να ΄χεις .
Φιλαράκι σε χαιρετώ και συγγνώμη για την καθυστέρηση, λοιπόν τις συγκεκριμένες ζευγαρώστρες τις σνομπάριζα αλλά είδα ότι είναι πολύ εξυπηρετικές και σου αναφέρω μερικά πλεονεκτήματα για εμένα

1)έχει μεγάλες πόρτες που σε εξυπηρετούν για να βάζεις η να βγάζεις τις εσωτερικές φωλιές χωρίς κίνδυνο

2)άμα έχεις εξωτερικές φωλιές είναι πολύ βολικές όταν αλλάζεις από 10cm σε 12cm έχουν πολύ χώρο να ταΐσουν οι γονείς

3)άμα βάζεις εξωτερική μπανιέρα

4)έχει πολλές θέσεις για ταΐστρες

5)και το πιο βασικό για εμένα όταν τα καθαρίζεις και έχεις φωλιά, η σχάρα και το ταψάκι βγαίνει πολύ εύκολα δεν ενοχλεί καθόλου μα καθόλου την κανάρα ούτε που το παίρνει είδηση
.
 
Μπήκα στην διαδικασία να απαντήσω για να πω πως τα κλουβιά , εκτός της κξινέζικης ζευγαρώστρας , είναι κατάλληλα για την διαμονή πουλιών
Σορυ για την παρέμβαση αλλά νομίζω πως μπερδεύτηκε κάπου η κουβέντα σας η λέξη κατάλληλα που έγραψε ο @gianniskilkis πιο πάνω από ότι συμπέρανα ήθελε να βάλει ακατάλληλα λογικά λόγω σκουριάς αν διακρίνω καλα από την φωτο. Αν κάνω λάθος ας μας διορθώσει. Όπως και να έχει όμως εύχομαι να βρουν τα πουλάκια κάποιον που να μπορεί να ασχοληθεί περισσότερο κ να έχουν καλη τυχη.
@ΗΣΑΠ ισως βοηθούσε αν έγραφες κάτι περισσότερο πχ ποσά ειναι αρσενικά και ποσά θηλυκά, ηλικίες κτλ
 
Kom πολύ καλά κατάλαβες ... ακατάλληλα εννοούσα . Απλά για την ζευγαρώστρα επιμένω ότι είναι καλή . Τώρα για τα πουλάκια (πέραν που ως ζωντανά δεν τιμολογούνται ) η τιμή από μόνη της είναι εντελώς συμβολική . Καλή συνέχεια παιδιά . Απλά αυτές τις μέρες λόγω αλλαγής παρόχου τηλεφωνίας έχω κάποια θέματα και δεν μπαίνω συχνά .
 
Η στέγαση των συγκεκριμένων πτηνών ορίζεται ως ευτελούς ποιότητος. Λυπάμαι εκ καρδίας για τα δύσμοιρα στρουθιόμορφα. Η αδιαφορία προς τους ζωντανούς οργανισμούς συγκαταλέγεται ως μια πράξη επαίσχυντης σημασίας και αυτόματα καθιστά τον υπαίτιο απαθή, ανεύθυνο και θρασύβουλο.
 
Η αδιαφορία προς τους ζωντανούς οργανισμούς συγκαταλέγεται ως μια πράξη επαίσχυντης σημασίας και αυτόματα καθιστά τον υπαίτιο απαθή, ανεύθυνο και θρασύβουλο.
Θεωρώ την κριτική σου τουλάχιστον άδικη, για να μην πω επιθετική. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι μέλος από το 2009 και διατηρεί πουλιά τουλάχιστον από τότε. Όπως αναφέρει στο μήνυμά της αγγελίας του, το τελευταίο διάστημα οι συνθήκες της ζωής του δεν του επιτρέπουν να φροντίζει τα πουλιά όπως θα ήθελε για αυτό και τα πουλάει* σε μία συμβολική τιμή. Υποθέτω λοιπόν ότι δεν πρόκειται για κάποιον επιπόλαιο άνθρωπο που τα πήρε και σε ένα μήνα τα βαρέθηκε.

Δυστυχώς ή ευτυχώς η ζωή δεν είναι μόνο πουλιά. Άλλοτε για επαγγελματικούς λόγους και για τα προς το ζην μας, άλλοτε για λόγους υγείας ή τέλος πάντων για οποιονδήποτε άλλον απρόβλεπτο λόγο μπορεί να βρεθούμε όλοι μας σε αυτήν την κατάσταση. Καλό θα είναι λοιπόν να είμαστε λιγάκι πιο επιεικής στις κρίσεις μας.

* Με την ευκαιρία θα ήθελα να αναφέρω ότι ο @ΗΣΑΠ επικοινώνησε βιαστικά μαζί μου για να μου πει να "γυρίσω" την αγγελία από "πωλούνται" σε "χαρίζονται" ούτως ώστε να τύχουν τα πουλάκια το συντομότερο μία καλύτερη φροντίδα. Του ζήτησα να γράψει ο ίδιος ένα μήνυμα εδώ που να αναφέρει ότι τα χαρίζει αλλά προφανώς δεν είχε το χρόνο ούτε για αυτό. Εν πάση περιπτώσει, με αφορμή αυτήν την παρέμβαση ενημερώνω ότι θα μετατρέψω την αγγελία από πώληση σε χαρίζω, όπως μου ζητήθηκε εξαρχής.

Τέλος, μία προσωπική παράκληση. Όποιος έχει τη δυνατότητα ας πάρει έστω και ένα πουλάκι για να βοηθήσει έτσι όχι μόνο τα πουλιά αλλά και την κατάσταση γενικότερα.
 
Τέλος, μία προσωπική παράκληση. Όποιος έχει τη δυνατότητα ας πάρει έστω και ένα πουλάκι για να βοηθήσει έτσι όχι μόνο τα πουλιά αλλά και την κατάσταση γενικότερα.

Αν δεν υπάρξει άμεσα ενδιαφέρον θα μπορούσα να φιλοξενήσω όλα τα πουλιά με σκοπό την σταδιακή διάθεσή τους από εμένα, δωρεάν φυσικά, σε βάθος χρόνου και τμηματικά...
Έρχομαι τα βάζουμε στην 60άρα για την οποία σε αποζημιώνω και τα μεταφέρω σε τουλάχιστον δύο 76άρες αρσενικά-θηλυκά μέχρι να δοθούν ή αν αλλάξουν τα πράγματα να τα πάρεις πίσω...
 
Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι σίγουρα για 2 καναρίνια, και αυτή τη στιγμή κοιτάζω τον χώρο και μιλώ με την οικογένεια για το τι δυνατότητες έχουμε. Να περιμένεις μήνυμά μου μέσα στη μέρα (αν όχι σήμερα αύριο) και θα συννενοηθούμε να έρθω να πάρω ό,τι είναι μέσα στην εβδομάδα
 
Γεια σας και πάλι. Δεν έχω αποφασίσει για κάτι άλλο ακόμα, αλλά να κατοχυρώσω και την καρδερίνα. Ξέρω πως είναι πληγωμένη, αλλά είμαι έτοιμος να την αγαπήσω. Από εμένα έχετε προς το παρόν 2 καναρίνια και 1 καρδερίνα. Αυτά είναι τα σίγουρα, πιθανότατα να έρθουν κι άλλα
 
Καλημέρα!
@Miltos17 Εγώ όπως είδες, θέλω 2 καναρίνια και την καρδερίνα, αλλά έχω τη δυνατότητα να πάρω άλλα λίγα. Αν είναι πες πόσα θες, αφού δεν βρίσκεται άλλος να πάρει, να τα 《μοιράσουμε》 να ξεμπερδεύει ο άνθρωπος.
@ΗΣΑΠ ένας σίγουρος τρόπος επικοινωνίας;
 
Αγαπητοί φίλοι καλημέρα και συγγνώμη για την καθυστέρηση να σας απαντήσω .εγώ θα είμαι Πειραιά παρασκευή η Σάββατο 18/19-2 αν θέλετε συνεννοηθείτε μεταξύ σας τι θέλει ο καθένας και με χαρά θα σας περιμένω να πάρετε και τα πουλάκια και τον εξοπλισμό .
 
Παίδες αφού τα ξεχωρίσετε όλα καλά...
Για εμένα, αφού πια δεν συντρέχει λόγος, αποσύρεται το ενδιαφέρον μου...
Όμως κανονίστε να πάρει μερικά πουλάκια και ο φίλος @fotis 9 ο οποίος από νωρίς έδειξε ενδιαφέρον με πμ αφού λόγω κριτηρίων δεν μπορούσε να ποστάρει στην αγγελία.
 
@ΗΣΑΠ Καλημέρα φίλε μου, λογο κριτηρίων δεν μπόρεσα να λάβω μέρος στη συζήτηση θα ηθελα 4 πουλάκια αν είναι δυνατόν θυλικια αλλά και αδιαλεκτα να είναι δεν με πειράζει
Θα μπορούσα να συναντηθούμε Παρασκευη η Σάββατο στο μέρος που εσύ μπορείς το τηλέφωνο μου είναι <removed> αν θέλεις κάλεσε με να το κανονίσουμε
Ευχαριστω
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Γεια σε όλους ευχαριστούμε για την κίνηση σου ΗΣΑΠ εγώ μπορώ να έρθω Παρασκευή το απόγευμα να πάρω τα πουλάκια όπως είπαμε 4 ο φίλος Φώτης που θέλει και 5 εγώ 5 ο φίλος Άλεξ. Εφόσον φίλεΗΣΑΠ δεν χρειάζεσαι την κλούβα με το συρταρακι θα μπορούσα να την πάρω εγώ θα σου στείλω το τηλέφωνο μου να επικοινωνήσουμε Ευχαριστώ !
 

Σχετικά θέματα

Back
Top