ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ Χαρίζονται 14 κοινά καναρίνια κλουβιά κι εξοπλισμός

Καλησπέρα!
@ΗΣΑΠ Αν θες πες μας λίγο και αριθμό αρσενικών-θηλυκών
Με την ημέρα θα τα βρούμε, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Να προτείνω να μας δώσεις και ένα τηλέφωνο εμάς τους 3 σε προσωπικό μήνυμα; Να είμαστε σίγουροι με την επικοινωνία,
 
Καλημέρα σε όλους ,Φίλε @ΗΣΑΠ περιμένουμε ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε (εγώ σου έχω δώσει και το δικό μου σε προσωπικό μήνυμα) Ευχαριστώ!
[automerge]1644948028[/automerge]
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ
 
Καλημέρα! Μίλησα με τον κύριο Μανώλη, να κάνουμε το μοίρασμα, σήμερα αύριο να πάμε να τα πάρουμε. Εγώ αύριο θα πάω. 5 αρσενικά έχουμε και 8-9 θηλυκά. Εγώ 1 καρδερίνα, και 2 ζευγάρια και μπορώ άλλο 1 ασρενικό/θυληκό ό,τι είναι
 
Θέλει και ο άλλος φίλος 3,4 είπε
[automerge]1645261150[/automerge]
Άρα πάρε εσύ την καρδερίνα και 2 θυλικα, 2 αρσενικά, ο άλλος φίλος 4 θυλικα που θέλει και εγώ 2 θυλικα και 3 αρσενικά σύνολο 5 εγώ, 5 ο Άλεξ και 4 ο φίλος που θέλει θυλικα
[automerge]1645261167[/automerge]
Αν τα λέω λάθος διορθώστε με
 
Τελευταία επεξεργασία:
καλημερα
[automerge]1645780065[/automerge]
μηπως ειναι διαθεσιμο το κλουβι με την καρδερινα που φαινεται στη φωτογραφια ή καποιο αλλο κλουβι; ευχαριστω
 
Θα έχετε ακόμα..χρόνια πολλά καλές γιορτές
 
Χρονιά πολλά! Να αναφέρω ότι το μέλος έχει να εμφανιστεί από τον Φεβρουάριο του 2022, οπότε υποθέτω ότι δεν έχει πουλάκια διαθέσιμα και ότι δεν θα απαντήσει μάλλον γιατί το θέμα κλείνει τα 2 χρόνια σε λίγες εβδομάδες. Ας ελπίσουμε να είναι καλά με τα καρδιακά προβλήματα που αναφέρει ότι έχει.
 
@andreea11 καλησπερα .Οπως πολυ σωστα αναφερει ο @konstantinos MICHAILκαι συμφωνω απολυτα ο κυριος που τα χαριζε εχει να κανει εισοδο στο petbirds απο το φεβρουαριο του 2022 λιγες μερες μετα το θεμα που ανεβασε δηλαδη. Αρκετα απο τα πουλια αν διαβασεις ειχαν δρομολογηθει σε αλλα μελη του pb απο τοτε τις πρωτες μερες που ανεβηκε το post . Η αληθεια ειναι οτι δεν μαθαμε ποτε αν οι φιλοι @Alexx @Miltos17 @fotis 9 τελικα τα πηραν ολα. Ισως ο ανθρωπος να παρακολουθει το forum αλλα χωρις να ειναι logged in οποτε δεν φαινεται καπου.
Αλλα να ρωτησω @KONSTANTINOS MICHAIL
Ας ελπίσουμε να είναι καλά με τα καρδιακά προβλήματα που αναφέρει ότι έχει.
Αυτο πως προκυπτει απο αυτη την κουβεντα εδω? Στο post #1 λεει ο φιλος οτι με βαρια καρδια θα πρεπει να τα αποχωριστει και ειναι συνεχως μεταξυ πειραια κρητης . 2 μελη του ευχονται καλα ταξιδια και οχι περαστικα :-)
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Φίλες και φίλοι καλημέρα ,δυστυχώς μετά από πολύ χρόνια και με βαριά κάρδια πρέπει να αποχωριστώ πολλά από τα πουλάκια μου και τον εξοπλισμό μου .Ευτυχώς υπάρχει ένας πολύ καλός φίλος που μου τα προσέχει αλλά δεν μπορείς να τον έχεις συνέχεια .Να φανταστείτε ότι έχω 10 μέρες να τα καθαρίσω .μετακινούμε συνεχώς Πειραιά –Χανιά –Πειραιά.
Παρερμήνευσα μάλλον. Το πολύ χρόνια το εξέλαβα ως πολύ χρόνια (χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια που λέμε) και κατάλαβα ότι το Πειραιάς- Χανιά γινόταν για επίσκεψη σε κάποια κλινική ή Νοσοκομείο. Επίσης ανέφερε ότι δεν μπορούσε να τα φροντίζει και υπέθεσα λόγω τέτοιας αδυναμίας. Ας είναι καλά όπου και όπως είναι. Δεν τον ξέρω, αλλά χρονιάρες μέρες είναι, ας είμαστε όλοι καλά!
 

Σχετικά θέματα

Back
Top