ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ Χαρίζω το ζευγαράκι budgie μου

Vasilis74

PB New Member
Εγγραφή
21 Φεβ 2013
Μηνύματα
163
Πόλη
Αθήνα
Χαρίζω το ζευγαράκι μπάτζυ μου και μαζί την φωλιά και ένα παιχνίδι... Το θηλυκό έχει μάλλον scally face.. Παραλαβή από τον χώρο μου Ηλιούπολη Αθήνα.

papagaloi.webp
 
🙄 αν επιτρέπεται γιατί τα χαρίζεις; Ειναι τόσο όμορφα;
Γιατί θα ασχοληθώ αποκλειστικά με τα καναρίνια και δεν έχω χρόνο να τους αφιερώνω. Γι΄αυτό είναι και άγρια... Ελπίζω αυτός που θα τα πάρει να έχει χρόνο να ασχοληθεί!
 
Καλησπέρα με ενδιαφέρει αν δεν τα έχεις δώσει
 
και μένα με ενδιαφέρει... Βέβαια εγώ η αλήθεια ειναι οτι δεν ειχα ποτέ παπαγαλάκι και δεν ξέρω για την φοντίδα τους. αλλα φαντάζομαι οτι..ότι αγαπάς και φροντίζεις θα πηγαινουν όλα καλά !
 
καλησπερα εστειλα και στην σελιδα του facebook οπου απο εκει ενημερωθηκα. Ενδιαφερομαι για τα παπαγαλακια αν δεν εχουν ηδη βρει νεο σπιτι! Ευχαριστω!
 
Ενδιαφερομαι και εγω . Εχω κηπο στον οποιο εχω τα ωδικα παπαγαλακια (red rumped ) μου και θα ηθελα πολυ να ασχοληθω και με την αναπαραγωγη των μπατζι.
Εχω αυτοκινητο... Το σκεφτεσαι και αποφασιζεις.
Ευχαριστω εκ των προτερων

Ειναι πολυυυ ομορφα οντως
 
Καλησπέρα με ενδιαφέρει αν δεν τα έχεις δώσει
τι ηλικία έχουν;
Η θηλυκιά (έντονο μπλε) είναι 1 έτους και ο αρσενικός άγνωστο...
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον... Θα το σκεφτώ και θα ενημερώσω που θα πάνε τα πουλάκια!
 
ενδιαφερομαι αλλα εχω ειδη ενα ζευγαρι Budgie και δεν με αφηνουν οι γονεις μου αν με αφησουν θα σε ενημερωσω επεισης θα ρωτησω και την ξαδερφη μου αν τα θελει
 
Όχι ακόμη αλλά δεν τα στέλνω με ΜΜΜ. Όπως γράφω και πάνω παραλαβή από τον χώρο μου.
 
Σε οποιο και να τα δωσεις να ξερεις πως θα πανε καπου καλα και οχι να τα δωσεις για να τα ξεφορτωθεις.. Και κατι ακομη, αφου ειδες πως εχει ακαρεα θα μπορουσες να αρχισεις την θεραπεια..
 
Σε οποιο και να τα δωσεις να ξερεις πως θα πανε καπου καλα και οχι να τα δωσεις για να τα ξεφορτωθεις.. Και κατι ακομη, αφου ειδες πως εχει ακαρεα θα μπορουσες να αρχισεις την θεραπεια..
Ένας λόγος που τα δίνω είναι και αυτός... (να αρχίσουν θεραπεία), δεν είμαι μαθημένος να πιάνω τα παπαγαλάκια...όσο για το άλλο που λες ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι θα είναι καλά...άλλωστε για να θέλει κάποιος αυτονόητο είναι ότι θα τα φροντίζει...
 
Ή μπορει να πιστευει οτι τα κατοικιδια ειναι παιχνιδι...

Δεν γινεται ομως να αφησεις το πουλι με ακαρεα εκει μεχρι να βρεθει νεος ιδιοκτητης..
 
Ειναι πανεμορφα αλλα εγω ενδιαφερομαι μονο για το αρσινικο και μενω Πατρα οποτε δεν γινεται να τον παρω.☹
 
Back
Top