σοφια αν δεν βρηκες να την δωσεις ειναι ενας φιλος μου που ενδιαφερετε να να την παρεια ειναι ηπειρωτης απο αρτα και του αρεσουν πολυ τα ιγκουανα. του ειπα οτι ειναι μεγαλη αλλα αυτος δεν καταλαβαινει τιποτα.
Σε ευχαριστω πολυ Αποστολη (και τα υπολοιπα παιδια) για το ενδιαφερον.. Αλλα την Σουζι την εχω δωσει. Εψαξα πολυ καιρο για καποιο ατομο με γνωσεις, αγαπη, μερακι και ημουν πολυ τυχερη μια και η νεα της ιδιοκτητρια ειναι μια "μανιακη" φιλοζωη με πολλα αλλα ζωα και μελος του ΕΚΠΑΖ.Λογω της εργασιας της την βλεπω συχνα και εχω τακτικα νεα της ''μικρουλας'' μου σαυριτσας.
Καλα ουτε το προηγουμενο μηνυμα δεν διαβασες; Εχει δωθει εδω κ κατι μηνες...ego pantos koukla m tha to ithela..
exo peira me erpeta gt prosexo enos filou m. exo foto sto facebook!
to mono thema einai i mana m dioti an mathei pos einai 1 metro tha figei apo to spiti!
@ kostas_dramaΣε ευχαριστω πολυ Αποστολη (και τα υπολοιπα παιδια) για το ενδιαφερον.. Αλλα την Σουζι την εχω δωσει
καλυτερα δεν λες τπτ(!)Μηπως καλυτερα να κλειδωνονται οι αγγελιες που δεν ισχυουν?Το οτι δεν ισχυεο πλεον η συγκεκριμενη αγγελια εχει γραφτει τοσες φορες και ισως μερικα μελη κυριως νεα δεν το βλεπουν απο τον ανθουσιασμο τουςΜια προταση κανω.
Ναι ναι... Και εγω το ειδα!Το ιγκουανα εθεαθη στο ελικοπτερο μαζι με τον Παλαιοκωστα
Οχι του Παλαιοκωστα!Δικια του ηταν η ουρά που κρεμιόταν;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας