θα τα πάω στην παρασυρη κορινα στο Ηράκλειο μένω από ότι ειδα μόνο αυτή είναι πτηνιατρος
Κανονικά θα έπρεπε και είναι αυτονόητο κάτι τέτοιο.έχω μια απορία όμως όταν τις πήγα τα καναρίνια γιατί δεν τα εξέτασε να δει; Περίμενα να τα, πιάσει να κοιτάξει κτλπ..
Αυτή η γιατρός ειδικεύεται στα πτηνά; Γιατί όταν είχα πάει και γω το καλοκαίρι σε μια που της είχα πει το πρόβλημα μου δεν το εξέτασε καν απλά το κοίταξε χωρίς να το πιάσει και φάνηκε να μου λεγε ότι να ναι απ τα λεγόμενα της (βέβαια δεν ειδικευοταν στα πτηνά αυτή). Όταν το πήγα στον γιατρό που μου δώσε τη λύση το έπιασε το έβαλε στο αυτί του, το άκουσε κτλ. Γιαυτό λέω μήπως να πας σε άλλον;ναι το doxicicline μου έδωσε..
να πάω σε άλλον ναι αλλά που; Είναι γ μόνη στο Ηράκλειο που είναι πτηνιατρος... Πήγα και την βρήκα και μου κάνει η άλλη κοπέλα ειδικεύεται στα πτηνα...όντως μια μελαχρινή μου τα δει και μου έδωσε θεραπεία Όχι η κοριναΓιαυτό λέω μήπως να πας σε άλλον;
[automerge]1544531112[/automerge]Από τη στιγμή που δεν κοίταξε κοιλιά/θώρακα και κουτσουλιές και ούτε καν έβαλε το πουλάκι κοντά στο αυτί της να το ακροαστεί. Δε νομίζω πως έχει κάποιο νόημα να ξαναπάς στην ίδια. Ίσως ειδικεύεται στις. Κότες, πάντως στα ωδικά σίγουρα όχι.
Εγώ θα έλεγα σε πρώτη φάση να βάλεις ένα βιντεάκι εδώ να δούμε πως συμπεριφέρονται τα πουλάκια, το χώρο που μένουν κτλ. Το ''καλό'' είναι ότι από την περιγραφή που κάνεις και σε συνδυασμό με τη χρονική διάρκεια των συμπτωμάτων μάλλον δεν είναι κάποια οξεία πάθηση αλλά κάτι πιο χρόνιο.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας