Φροντίδα Χρήση ή όχι σχάρας στον πάτο των κλουβιών;

Καρδούλα μου, ειμαι της γνώμης, οταν αγοράζουμε κλουβιά για τα φιλαράκια μας, ειναι καλύτερα να διαθέσουμε κάτι παραπάνω, αλλά αυτο που θα πάρουμε να είναι γερό, πρακτικό και ασφαλές.

Το να παρουμε κατι πιό οικονομικά, στην ουσία δεν κερδίζουμε τίποτα, γιατί όχι μόνο θα χαλάσει γρηγορότερα ή δεν θα είναι πρακτικό, με αποτέλεσμα να δώσουμε τα διπλάσια χρήματα ή η απώλεια που μπορεί να έχουμε στο πουλάκι μας άν μας φύγει, θα είναι τέτοια που δεν θα αναπληρώνεται με χρήματα.

Το λεω αυτό γιατί στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με τα πουλάκια, προσπάθησαν να με κοροιδεψουν αρκετές φορές, είτε λογω άγνοιας, ειτε λόγω απροσεξίας!

Έχεις απόλυτο δίκιο Georgina, αλλά το κλουβί(και λάθος μου που δεν το ανέφερα) το αγόρασαν οι γονείς μου οι οποίοι μου το έκαναν δώρο μαζί με την καρδερίνα.
Εγώ στην πορεία ανακάλυψα ότι δεν υπήρχε σχάρα και μας είπαν ότι είναι καλύτερα έτσι.
Δεν ήταν θέμα οικονομικό, απλώς θέμα άγνοιας αν μπορώ να το πω έτσι.
Δυστυχώς τώρα δεν μπορώ να δώσω περισσότερα χρήματα για νέο κλουβί, απλώς προσέχω να το πιάνω από κάτω ώστε να μη τρομάζει το πουλάκι. Το πολύ πολύ να κάνω καμιά πατέντα..

Back