Φροντίδα Χρήση ποτίστρας ως ταΐστρα;

@petros3110 Καλημέρα. Το "να το προσέξεις εσύ" πήγαινε στο ότι τα καναρινάκια σου έμπαιναν κ ψιλοφράκαραν. Με τον Σοφοκλή (το καναρίνι μου) δεν το έχω δει. Ακόμα... Καμμιά φορά του βάζω κ μια αυγοθήκη που του βάζω τους σπόρους κεράσματα κ του βάζω λίγους από το κύριο μείγμα σπόρων. Αλλά αυτό το κάνω γιατί του αρέσει να είναι ψηλά κ να τρώει κ επειδή είναι τεμπελάκος.
Μια χαρά είναι κ η τουλίπα. Θα μπαίνει στην πόρτα ταΐστρας λες; Γιατί από πάνω δεν είναι καμπυλωτή που ακουμπά το πόρτακι ταΐστρας σε σχέση με τις κλασσικές αλλά είναι ψιλοτετράγωνη.
 
@MARY58 μπαίνει έχω δει βίντεο κι επειδή έχουν μεγαλύτερο ύψος δεν αφήνουν κενό
[automerge]1667632593[/automerge]
Ωστόσο στις παλιές ταΐστρες έκανα κάθετα δύο τρύπες στην μπρος πλευρά και άλλες δύο στην απέναντι και πέρασα τσοπ-στικς . Έτσι νομίζω πως είναι πιο ασφαλή.
[automerge]1667633035[/automerge]
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Τέλειο!
Αντιδράσεις: MARY58
Από ότι αντιλαμβάνομαι αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο είναι η πατέντα πρωτίστως,γιατί αν θέλεις να λύσεις το πρόβλημα με τον σωστό τρόπο απλά αγοράζεις την σωστή ταιστρα.
 
@Tony Forpus βιάζεσαι μάλλον...
οι ταΐστρες θα έρθουν Δευτέρα ως τότε όμως δεν έχουμε να χάσουμε κάτι.
 
@petros3110

Προσωπικά Πέτρο δεν βιάζομαι καθόλου άλλα το αν έχεις να χάσεις ή όχι δεν το ξέρεις και συνήθως το μαθαίνεις με τον άσχημο τρόπο.
Όταν έχεις τετοιο περιστατικό σαν αυτό που αναφέρεις,δεν κάνεις πειράματα άλλα δίνεις την σωστή λύση.
Ο επόμενος αναγνώστης που θα έχει το ίδιο πρόβλημα με εσένα,αν πέσει πάνω σε αυτό το θέμα κάηκε...
Σε θέματα ασφάλειας οι απαντήσεις από κάτω πρέπει να είναι ξεκάθαρες στις ερώτηση που θέτει ο θεματοδετης και όχι μυθιστορηματικού τύπου.
 
@petros3110 Πέτρο αφού θα έρθουν την Δευτέρα οι ταΐστρες, μην βάλεις την ταίστρα με τα καλαμάκια για τον ίδιο λόγο που σου είπα κ πριν. Είναι καλύτερα να μην το ρισκάρεις. Μέχρι την Δευτέρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις δύο ή τρεις αυγοθηκες με σπόρους. Ας τα κάνουν χάλια. Μέχρι την Δευτέρα είναι.
 
@Tony Forpus η λύση έρχεται τη Δευτέρα . Δεν πρότεινα το παραμικρό. Καθένας με την κρίση του και την αντίληψή του και γω με τη δική μου! Αντιλαμβάνεσαι...
 
@petros3110

Πέτρο δεν φοβάμαι την δική σου κρίση και ούτε ευθύνεσαι εσυ για οποιαδήποτε παρερμηνεία,εξ άλλου εσυ ήσουν αυτός που ρώτησε και δεν μπορούσες να ξέρεις τι απαντήσεις θα πάρεις.

Αν ήταν ένα θέμα που αφορούσε την επιλογή τροφής πχ,ας γράφονταν σεντόνια από κάτω άλλα σε θέματα ασφαλείας οφείλουμε να είμαστε συγκεκριμένοι και κάθετοι.
 
Πάντως η νέα πατέντα είναι πετυχημένη 100%. Τα τσοπ-στικς είναι πολύ πιο χοντρά και στο κενό που αφήνουν δεν χωρά καλά καλά ράμφος πουλιού, είναι σαν να χωρίστηκε η ταΐστρα σε δύο μέρη. Δεν θα τα βάλω βρε, έτσι για να μην μου κρατήσετε μούτρα!!! 😝😂😝 Έχω κι άλλες ταΐστρες να βάλω. Πάω για τσίπουρα τώρα 😉 και ευχαριστώ για τις συμβουλές ♡♡♡
 
Μετά τα τσίπουρα, ίσως να φταίνε κι αυτά, νοιώθω πώς χρωστώ μια φώτο...
[automerge]1667678024[/automerge]
Την Δευτέρα θα βάλω κ φωτό της παραγγελίας...
 

Συνημμένα

  • IMG20221105161657_00~2.webp
    IMG20221105161657_00~2.webp
    142,4 KB · Προβολές: 29
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
Δεν είπα ψέμα. Απλώς και δυστυχώς ακόμη δεν παρέλαβα...α ρε Σταύρακα!... Και εις αύριον με τη υγείαν...πρώτα ο Θεός βέβαια...😜😂😂
[automerge]1667855250[/automerge]
Εννοώ σαν τον Σταύρο κανείς μέχρι τώρα
 
Έχει δοκιμάσει κανείς να χρησιμοποιήσει ποτίστρα για τάίστρα?
Θα σου ελεγα οχι.
1ον θα πετα εκτός της ποτιστρας ότι σπόρους δε του αρέσουν με μεγάλη ευκολία με αποτέλεσμα να τρώει μόνο τους ελαιούχους σπόρους που είναι πιο λαχταριστοι.
Θα πετάς μεγάλη ποσότητα τροφής και δεν θα τρέφεται και σωστά.
Η πατέντα που έκανες πολυ έξυπνη.
Η ένστασή μου είναι με την υγρασία αν θα ξεφτύσει χρώμα η τηλεκαρτα με αποτέλεσμα να πάει στους σπόρους που θα τρώει το πουλι.
Μεγια οι ταιστρες. Ελπίζω να βοήθησα και ελπίζω να βρεις λυση με τις καινουργιες ταιστρες.
 
@PantelisTs στη φωτογραφία που είδες η κάρτα δεν έχει κολληθεί ακόμη. Έγινε καθαρισμός της,
έμεινε κατάλευκη και κατόπιν κολλήθηκε.
Βέβαια έχουμε καλυφθεί πλήρως με τις νέες ταίστρες, ακόμη και αν φύγουμε για διακοπές!
Το περίεργο είναι πώς στις ταΐστρες οικονομίας "τύπου ποτίστρας" καθώς και στο ταιστράκι -ποτιστράκι 25ml για γκριτ, δεν τα σκορπά. Ίσως γιατί τα "γλωσσίδια" τους είναι πολύ μικρότερα (από των ποτιστρών).
 
Back
Top