Φροντίδα Χρήσιμο και προπάντων παραστατικό βιντεάκι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Yasmin
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Yasmin

PB Member
Εγγραφή
28 Αυγ 2008
Μηνύματα
1.184
Σίγουρα λέει πράγματα για την φροντίδα των μικρών μας φίλων που τα έχουμε ξαναπεί, αλλά για έναν αρχάριο, είναι καλό να τα δεί κιόλας!


Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
παρ ολα αυτα ειναι αξιολατρευτοι ολοι τους.. Τους θεωρω μια θαυμασια αντικαταθλιπτικη και κατα του στρες της καθημερινοτητας ενασχοληση..
 
Kι εγώ αναμφίβολα Θόδωρε! Δεν θα το άλλαζα με τίποτα, ίσα ίσα που θέλω κάποια στιγμή να μεγαλώσω κι άλλο το σμήνος μου:D
Απλά καλό είναι ένας αρχάριος να βλέπει κάποια πράγματα και να το σκέφτεται πολύ πριν αποκτήσει ένα, γιατί μετά είναι δρόμος χωρίς επιστροφή..
 
Παρόλα αυτά είναι τέλεια και αγαπησίαρικα πουλιά. Ίσως οι τσιρίδες τους να είναι λίγο υπερβολικές. Τουλάχιστον ο δικός μου (αμαζονίου) τσιρίζει μόνο όταν τον προκαλώ σε τρελό παιχνίδι!
 
Αγαπησιαρικα ξεαγαπησιαρικα πρεπει καποιος να το σκεφτει πολυ καλα πριν παρει ενα, ειδικα σε διαμερισμα! Πρεπει να εχει παρα πολυ χρονο ελευθερο να ασχολειται μαζι του, παιζοντας ποιοτικα! Διαθεση να του αγοραζει παιχνιδια και τις καλυτερες τροφες. Επισης να χει εξοικειωση με τα πουλια και γνωση για να χειριστει αυτο το ειδος... Και κοντα του πτηνιατρο! Πολυ σημαντικο γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται!
 
Kαλα με τιποτα δεν παιρνω κακατουα, ενταξει ο αμαζονιου αλλα ο κακατουα δεν χωνευεται με τιποτα!
 
παιδια πραγματικα δεν ηξερα οτι κανουν τοσο θορυβο οι μεγαλοι παπαγαλοι, εμενα ο κοκο μου σα να κελαηδαει κανει το χρυσο μου συνηθως! Μολισ ανεβηκε πολυ στην εκτιμηση μου! Χιχι!
 
καλημερα εγω να πω την αληθεια πριν παρω τον Σειριο δεν μου αρεσαν πολυ οι παπαγαλοι αλλα τωρα τρελαινομαι ειδικα για αυτα τα πλασματακια τους ζακο ειναι απιστευτα και πολυ ησυχα μονο 7 το πρωι θα με ξυπνησει και αμα δει κατι εξω απο το παραθυρο θα φωναξει λιγο
 
Back
Top