Ασθένειες Χρειαζομαι βοηθεια, δεν εμπιστεύομαι πλέον τον πτηνίατρο

Το ευχαριστώ στο δίνω για την άγνοια σου, γιατί προφανώς δεν ξέρεις τι γίνεται γύρω
σου. Πήγαινε σε ένα εργαστήριο να σου αναλύσουν πέντε πράγματα και μετά έλα να πάρεις και βιολογικά λαχανικά απο τον κήπο μου, που πάς και πληρώνεις και βιολογικά !

Πρώτα απο όλα χαλάρωσε ( τις ειρωνείες κράτα τες για αλλού) !
Ποιο πάνω δικαιολογείς την προτροπή σου ΜΗΝ δίνεται-τρώτε μαρούλι;
Μάλλον έχεις τρομάξει απο τα δελτία ειδήσεων, μια που έχεις πάει εσύ σε εργαστήριο(για να το λες με σιγουριά) γιατί δεν μας παρουσιάζεις και τα αποτελέσματα;

H συνέχεια μέσω pm .

Smokie χαλαρός είμαι και δεν ειρωνεύτικα κανέναν,το τι μπορεί να αναφέρομαι λίγο πιό ωμά δεν σημαίνει τίποτα απο τα δύο προηγούμενα και δεν έχω τρομάξει απο κανέναν.Απλά προσέχω για να έχω λέγανε οι παλαιότεροι, δεύτερον πήγαινε πάρε μαρούλι οικολογικό και πάρε και απο κήπο και πες μου εσύ τις διαφορές μετά.Απο κεί και πέρα είναι βέβαια και προβλημά σου το πώς τα βλέπεις τα πράγματα. Όσον αφορά τώρα τις ''αποδείξης'' που ζητάς, εάν κοιτάξεις κάποια post περί διατροφών και γενικά κάποιες αναλύσεις σε στοιχεία που δίνω, θα δείς ότι δεν είμαι δα και κανένας ''τυχαίος'' !Γι'αυτό σε παρακαλώ πολύ χαλάρωσε εσύ, ευχαριστώ!

Λοιπόν χαλαρώστε και οι δυο και να κάνουμε το εξής. Να πάρουμε λοιπόν μαρούλια βιολογικής καλιέργειας και μη και να σας βάλω να τα δοκιμάζεται, αφήστε εμένα να τρώω από το χωράφι του παππού μου που είναι με φουσκί σε βουνό! τι λέτε; Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα νομίζω, υπάρχουν και χειρότερα δοκιμάστε μαρούλι στην Γερμανία και τα ξαναλέμε (αίσχος)!

Σε καμοιά περίπτωση δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και με κανέναν ! Όσο για το μαρούλι της Γ ερμανίας Λέλο, έχεις δίκιο ''αίσχος''.

Back