Μολις τσέκαρα το λινκ, είναι εξωτερικό αυτος
Ναι, ταχυδρομικα το στελνεις.
Εκει στελνουμε κι εμεις.
Μολις τσέκαρα το λινκ, είναι εξωτερικό αυτος
Κάτι που είχα κάνει παλιά σε ένα κλασσικό πράσινο ringneck όταν ήμουν παιδί...
Εαν το πουλάκι είναι ήμερο δεν καταλαβαίνει τίποτα. Τίποτα όμως. Στην δική σας περίπτωση αν το πιάσεις να το κάνεις με πετσέτα κι όχι με γυμνά χέρια. Κρατώντας με το ένα χέρι το λαιμό του πουλιού (απαλά) το ακινητοποιείς, δεν δαγκώνεσαι και με το άλλο χέρι σου κάνεις αυτό που θέλεις. Να έχεις το κεφάλι σκεπασμένο για να μην βλέπει τίποτα, μειώνεται το στρες. Αν δεν είναι απαραίτητο το τεστ ή της ώρας το βλέπεις σε άλλο χρόνο.
Να ψαλιδισουμε καλύτερα 1 φτερό από την ουρά; η καλύτερα να το κάνει ο κτηνίατρος;
Ναι ναι, άσε καλύτερα εκείνος, να μισήσει εκείνον, όχι εμένα!Τα φτερά για την εξέταση DNA πρέπει να είναι ζωντανά κι ολόκληρα μέχρι την ρίζα διότι εκεί περιέχουν μικρή ποσότητα αίματος απο το οποίο παίρνουν το δείγμα. Γι'αυτό και δεν κάνουν τα πεσμένα-νεκρά. Καταλαβαίνεις και γιατί δεν γίνεται κι αυτό που προτείνεις για το ψαλίδισμα. Το αν προτιμάς να το κάνει ο κτηνίατρος είναι δική σου απόφαση.
Φοίβο... Μίλησα με το κτηνίατρο μου κ δε με Ενθάρρυνε για το παπαγάλο που διάλεξα...Ναι ναι, άσε καλύτερα εκείνος, να μισήσει εκείνον, όχι εμένα!
Carduelis {δε ξέρω κ το όνομα σου} θα μπορούσαμε σε παρακαλώ να σου στείλω σε π. Μ το τηλ μου να με καλεσεις με απόκρυψη να σε ρωτήσω 2-3 πράγματα σε παρακαλώ πολύ;Γιατι Κωστα;
Carduelis {δε ξέρω κ το όνομα σου} θα μπορούσαμε σε παρακαλώ να σου στείλω σε π. Μ το τηλ μου να με καλεσεις με απόκρυψη να σε ρωτήσω 2-3 πράγματα σε παρακαλώ πολύ;
Νομίζω ότι κατάφερα να στο στείλω πριβεΑντωνης το γραφει και στο προφιλ μου
Aν μπορω να φανω χρησιμος δεν εχω θεμα Κωστα!
Φοίβο... Μίλησα με το κτηνίατρο μου κ δε με Ενθάρρυνε για το παπαγάλο που διάλεξα...
Συγνώμη, απλά τα είπα στον Αντώνη πριν στο τηλ..Εμείς θα μείνουμε με την απορία για το τι δουλειά έχει ο κτηνίατρος με την επιλογή σου; :)
Φοραει δαχτυλιδι το πουλακι Ανεστη.Που το ξέρει αυτό ο κτηνίατρος; Εννοώ, ηλικία και το πώς μεγάλωσε.
O ήλιος είναι απαραίτητος για την καλή υγεία των πουλιών. Παρόλα αυτά το μέσα-έξω δεν θεωρείται καλό. Αν έχει ζεστάνει ο καιρός στην Ελλάδα και το βγάλεις για λίγο στον ήλιο μόνο (15-30 λεπτά δεδομένης της εποχής) και μετά το βάλεις μέσα δεν νομίζω πως θα έχει πρόβλημα. Αν έχεις παράθυρο που το βλέπει ο ήλιος μπορείς να το βάλεις κι εκεί μπροστά.
Ήσυχο; ούτε καν, γλώσσα δε βάζει μέσα του, ειδικά στον ήλιο που την έβγαλα εδώ κ μια ώρα, την έχει καταβρειΠολλες φορες τα καταστηματα πουλανε πουλακια πελατων τους που δεν τα θελουνε για διαφορους λογους,ισως γιαυτο ειναι τοσο ησυχο!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας