Αναπαραγωγή Χωρισμός των 3ων budgie

Gerasimos1

PB New Member
Εγγραφή
12 Ιαν 2014
Μηνύματα
237
Πόλη
Ίλιον
😱Τα τρία παπαγαλάκια μου είναι σχεδόν 2 μήνες στην ζευγαρώστρα τους εχω φωλιά αλλά το ζευγάρι δεν ειναι έτοιμο (το θυλικο δεν ειναι ετοιμο) ο αρσενικός σήμερα (που είναι πολύ πυρωμένος ) την έπεφτε στην άλλη παπαγαλίνα (που είναι έτοιμη για αναπαραγωγή) και προσπαθούσε να την ταίσει αλλά αυτή τον τσίμπαγε. (δεν τον θέλει)
το ταίρι του αρσενικού που δεν είναι πυρωμένο δεν ενδιαφερεται για τα τιτιβιματά του.
Οπότε να χωρίσω το ζευγάρι και ναβάλω την άλλη θυλικιά με τον αρσενικό που είναι και πυρωμένοι αλλά το πρόβημα είναι αν θα συμφιλιωθούν αν συμφιλιωθουν και γινουν ζευγάρι θα εχω αυγουλάκια :D.
Τί να κάνω (ο αρσενικός θέλει και τις δύο και καμία δεν τον θέλει να τον βάλω με την ώριμη θα συμφιλιωθουν 😉 "🙄😵
 
Καλησπέρα, τα είχες και τα τρία μαζί; Πιστεύω δεν έχεις να χάσεις τίποτα αν κάνεις αυτό που λες, όσο δεν μαλώνουμε
 
εναλακτικα θα μπορουσες να περημενεις να ορημασει και το θυλικο σου ωστε να μην τα χωρησεις.
 
Λέω να βαλω τα ωριμα μαζί μήπως γίνει τίποτα (αυγουλάκια) να φοβάμαι μ΄ήπως το μικρό θυλικό πάθει καταθλιψη και ψοφίσει μόνη της 😵
 
Εγώ θα έλεγα να τα αφήσεις προς το παρόν όπως είναι. Αν γίνει κάποιος τσακωμός ή ζευγάρωμα, ανάλογα με ποια πουλιά θα είναι το συμβάν προχωράς σε κινήσεις. Αν δεν ζευγαρώσουν τώρα, μπορεί να ζευγαρώσουν το φθινόπωρο. Κάνε εσύ τις διατροφές σου και μην βιάζεσαι. Καλύτερα να γεννήσουν φθινόπωρο να τα έχεις μικρά τον χειμώνα που θα μπορείς ν' ασχοληθείς. Τώρα ακολουθεί καλοκαίρι, διακοπές κτλ. Κάθε εμπόδιο για καλό. :)
 
Back
Top