Αγορά Ψάχνουμε για νύφη (καναρινούλα)

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Sylvia
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Αλίκη μου, δεν ήξερα ότι έχεις κι εσύ διαθέσιμα κορίτσια! Έχω ήδη μιλήσει με την κοπέλα και θα συναντηθούμε το Σαββατοκύριακο να μου τη δώσει. Έχεις πάρει αριθμό προτεραιότητας βέβαια για την επόμενη αγορά μου (όπως και ο @Kwstas26 ). Σάς ευχαριστώ όλους!
 
Αλίκη αν σου ζητούσε την Ginger θα της την έδινες;
Στην @Sylvia ναι θα την έδινα! Επειδή έχω καταλάβει πόσο τ αγαπάει!

Ας μην το παρατραβάμε! 😀 Πουλί που έχει όνομα, δε δίνεται!
😀 18 έχω ζωή να χουν! Είναι 6 μηνών τα μικρά οπότε αν βρεθεί μια καλή οικογένεια που θα τα φροντίζει όσο εγώ δίνονται δίνονται! 😛
 
Στην @Sylvia ναι θα την έδινα! Επειδή έχω καταλάβει πόσο τ αγαπάει!

Να 'σαι καλά! Το να ακούω κάτι τέτοιο από εσένα, να ξέρεις, είναι πολύ σημαντικό! Είδες @Stfns ; Μ' αγαπάει εμένα η Αλίκη!

Την παρέλαβα τη μικρούλα εχθές. Κάπως τρομαγμένη στην αρχή, γιατί δεν είχε συνηθίσει να την πιάνουν, αλλά μέχρι να έρθουμε σπίτι είχε συνέλθει, ήταν κινητικότατη και στη διαδρομή έφαγε κιόλας! Προλάβαμε και το φως τις μέρας, οπότε τη βόλεψα πριν νυχτώσει και πρόλαβε να εξερευνήσει λίγο το κλουβάκι της και να βρει και θέση να κουρνιάσει. Σήμερα έκανε το μπανάκι της, καλλωπίστηκε και είναι μια χαρά! Ευχαριστώ πολύ Γιάννη @ianos και Γεωργία! (Φυσικά ευχαριστώ και τη βιολογική μαμά- @Myra !)
 
μπράβο σου,Σύλβια! Είμαι σίγουρος πως η μικρή θα περάσει ''ζωή χαρισάμενη'' ! από δω και πέρα, λοιπόν, σωστή διατροφή(συντηρητική μέχρι την Ανοιξη) και μετά σου εύχομαι να πάνε όλα κατ'ευχήν στο ζευγάρωμα τους!
 
σου εύχομαι να πάνε όλα κατ'ευχήν στο ζευγάρωμα τους

Ευχαριστώ πολύ! Θα είναι η πρώτη μου προσπάθεια αναπαραγωγής καναρινιών (χωρίς τη βοήθεια του μπαμπά) και έχω πολύ άγχος! Θέλω να γίνουν όλα σωστά!
 
Θα είναι η πρώτη μου προσπάθεια αναπαραγωγής καναρινιών (χωρίς τη βοήθεια του μπαμπά) και έχω πολύ άγχος! Θέλω να γίνουν όλα σωστά!
ελπίζω να πάνε όλα καλά Σύλβια :) Βάλε μας καμιά φώτο να την καμαρώσουμε την νύφη :D
 
Ευχαριστώ πολύ! Θα είναι η πρώτη μου προσπάθεια αναπαραγωγής καναρινιών (χωρίς τη βοήθεια του μπαμπά) και έχω πολύ άγχος! Θέλω να γίνουν όλα σωστά!
άγχος; γιατί; υπάρχουν τόσα πολλά θέματα σχετικά με την αναπαραγωγή καναρινιών στο φόρουμ, που δεν θα δυσκολευτείς καθόλου μα καθόλου να προχωρήσεις! Είμαι σίγουρος πως θα τα πας μια χαρά! Να θυμάσαι όμως.. ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ,ΝΑΙ;
 
Βάλε μας καμιά φώτο να την καμαρώσουμε την νύφη

Ε, ναι! Θα σάς ανεβάσω φωτό και από την καραντίνα και από την κλούβα τους όταν θα τα βάλω δίπλα- δίπλα!

να θυμάσαι όμως.. ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ,ΝΑΙ;

Εννοείται! Δε βιαζόμαστε εξάλλου. Και ούτε θέλω να πετύχω πολλές γέννες ούτως ή άλλως. Δυσκολεύομαι να δώσω τα μικρά μου. Μία γέννα είναι καλά μόλις μπει η άνοιξη, γιατί μετά θα έχουμε πρόβλημα χώρου! Ελπίζω να τα καταφέρω!
 
Να 'σαι καλά! Το να ακούω κάτι τέτοιο από εσένα, να ξέρεις, είναι πολύ σημαντικό! Είδες @Stfns ; Μ' αγαπάει εμένα η Αλίκη!
Ε βέβαια και σ αγαπάω! 😀 :D Και άντε να συμπεθερέψουμε και εμείς! 😛

Καλώς τη δέχτηκες την μικρή και όλα καλά θα πάνε σε λίγους μήνες! Εμείς γιατί είμαστε εδώ βρε; 😉
 
πολύ σωστά.. Καλά τα λέει η Αλίκη, μόνη σου σίγουρα δεν είσαι! το ενδιαφέρον επιβραβεύεται με ορθή απάντηση, η αγάπη με συμπαράσταση!👍 όλα καλά θα πάνε..
 
Σύλβια καλημέρα. Τι γίνονται τα πουλακια; Τα έχεις βάλει για ζευγάρωμα;

Καλημέρα! Δεν τα έβαλα τελικά για διάφορους λόγους. Ο πρώτος ήταν ότι έπιασα πολύ απαιτητική δουλειά και έχω ρεπό μόνο Δευτέρα μετά τις 17.00 οπότε δε θα είχα τον απαιτούμενο χρόνο για να τα φροντίσω (και για πρώτη προσπάθεια θα ήθελα να είμαι όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένη). Στη δουλειά αυτή θα είμαι μέχρι τον Ιούνιο, οπότε μετά δε θα μπορώ να τα βάλω. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο αρσενικός μού φάνηκε σε κάποια στιγμή ότι δεν ήταν καλά και δεν ήθελα να το ρισκάρω, οπότε μπήκε καραντίνα. Ο τρίτος λόγος είναι ότι η θηλυκιά κελαηδάει, οπότε δεν είμαι σίγουρη πια ότι είναι θηλυκιά 😛 Μάλλον θα πρέπει να προσπαθήσω του χρόνου!
 
Ο τρίτος λόγος είναι ότι η θηλυκιά κελαηδάει, οπότε δεν είμαι σίγουρη πια ότι είναι θηλυκιά 😛
Απλά σαν παρατήρηση πολλές φορές τα θηλυκά όταν είναι πυρωμένα κελαηδάνε σαν αρσενικά! Όχι με τόση διάρκεια και με τόσες στροφές αλλά κελαηδάνε! 😉
 
Back
Top