Αγορά Ψάχνω για αγορά hartz roller canary ή εναλλακτικά malinois canary

kasapidis giorgos

PB New Member
Εγγραφή
16 Αυγ 2022
Μηνύματα
87
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Ενδιαφέρομαι για αγορά και θέλω την βοήθεια σας για την απόκτηση αρσενικού hartz roller ή malinois καναρινιού από Θεσσαλονίκη. Αν είναι αξιόλογο φωνητικά θα με ενδιέφερε και η αγορά και θηλυκού παράλληλα ώστε να ασχοληθώ ερασιτεχνικά και με αναπαραγωγή της συγκεκριμένης κατηγορίας φωνής. Αν υπάρχει αξιόλογο καναρίνι και από άλλη περιοχή εκτός Θεσσαλονίκης, και υπάρχει η δυνατότητα με ασφάλεια αποστολής το συζητώ.

Αν κάποιος γνωρίζει και έχει τον αριθμό τηλεφώνου εκτροφέα της συγκεκριμένης ράτσας, να έρθω σε επαφή μαζί του θα ήταν ότι καλύτερο, από να επισυνάπτεται-υπενθυμίζεται link συλλόγου. Επίσης θα με ενδιέφερε αν είναι δύσκολη η αγορά hartz roller, η εναλλακτική με την απόκτηση malinois canary. Δηλαδή με ενδιαφέρει να αποκτήσω καναρίνι "σαλονιού", και τα hartz με τα malinois χαρακτηρίζονται έτσι..🙂 ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις,,
 
@Tony Forpus
σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.. γνωρίζεις συγκεκριμένα για Θεσσαλονίκη να γίνεται διαγωνισμός με την συγκεκριμένη ράτσα harz roller canary?

Δεν θέλω να ασχοληθώ με βροντόφωνα πουλιά, ήδη έχω 2, όπως επίσης και 2 θηλυκά εμφάνισης, και με βλέπω μέχρι να αποκτήσω φωνής harz roller canary, να έχω στην κατοχή μου μία διμοιρία άσχετη με την επιθυμία μου..😋😄

Εντάξει όλα είναι αξιαγάπητα αλλά θεωρώ ότι σε φωνής δεν συγκρίνονται τα harz ειδικά αυτή η φυλή που μπορεί να μην έχει πολλές εναλλαγές φωνής, αλλά αυτές οι εναλλαγές είναι όλες με κλειστό ράμφος!! Αυτό δεν είναι καταπληκτικό?🙂

Μετά έχει να κάνει ότι όντως είμαι σε μεγάλη ηλικία, και από την hard rock μια μεταπήδηση σε soft rock θα ήταν για τα ώτα ακουόντων το μελωδικό πρέπον..🙂

Υ.γ. πιστεύω ότι στα μέσα του Νοέμβρη θα αποκτήσω την συγκεκριμένη αξιαγάπητη φυλή καναρινιών, αρσενικού μετά του θηλυκού του βεβαίως βεβαίως..😊 αλήθεια ευχαριστώ σε όσους ενδιαφέρθηκαν.. καλή συνέχεια!!
 
@kasapidis giorgos
η θεσσαλονικη ειναι μια πολυ ομορφη και ζωντανη και φιλοξενη πολη αλλα δεν μενω σε αυτη.

https://www.epam2006.gr/ ειναι η σελιδα του συλλογου που διοργανωνει την εκθεση/διαγωνισμο και για περαιτερω διευκολυνση σας
(ενημερωτικα να πω ολα τα παρακατω απο την σελιδα τους ειναι)



και επισυναπτω και ενα pdf απο τα αποτελεσματα του διαγωνισμου τους το 2019. εχει και ολα τα τηλεφωνα των εκτροφεων τους.
Προφανως θα πρεπει να επικοινωνησετε με καποιον απο τον συλλογο να σας κατευθυνει σε εκτροφεα αν δεν θελετε να περιμενετε την εκθεση.
1665727892072.webp
 

Συνημμένα

  • 2019.pdf
    2019.pdf
    330,8 KB · Προβολές: 70
@φιλομαθης να είστε καλά, την είχα επισκεφτεί την σελίδα τους, αλλά δεν υπήρχε ανακοίνωση για διαγωνισμό στο 2022 και μάλιστα στα κοντά.. είδα ότι υπάρχουν τηλέφωνα οπότε θα επικοινωνήσω, και πάλι ευχαριστώ!
 
@kasapidis giorgos παρακαλώ αλλά ο @Stavros με βοήθησε με ένα πρόσφατο σχολιο του και το είδα και εγώ άμεσα. Μετά αλλά θυμήθηκα την συζήτηση εδώ και είπα να το στείλω
[automerge]1665728759[/automerge]
Post in thread 'Πότε θα γίνει έκθεση διαγωνισμός για καναρίνια στην Αττική;' https://community.petbirds.gr/threa...-για-καναρίνια-στην-Αττική.44891/post-2518249
 
μήπως γνωρίζετε σε ποιο χώρο της Θεσσαλονίκης θα γίνει ο διαγωνισμός?
Γιώργο ο χώρος θα αναρτηθεί στο θέμα https://community.petbirds.gr/threads/16ος-Διαγωνισμός-Ε-Π-Α-Μ-2022.46151/ όταν θα αποφασιστεί από τον σύλλογο.

την είχα επισκεφτεί την σελίδα τους, αλλά δεν υπήρχε ανακοίνωση για διαγωνισμό στο 2022
Η σελίδα είναι νεκρή από το 2019.
 
Στείλε ένα Π.Μ στον Αργυρόπουλο . ( https://www.facebook.com/nrargyropoulos ). Ισως, αν δεν μπορεί να σε εξυπηρετίσει ο ίδιος, σε κατευθύνει σε κάποιον εκτροφέα κοντά σου. Ο ΕΠΑΜ στην Θεσσαλονίκη δεν είναι σύλλογος καναρινιών "φωνής".
 
@mgerom Καλησπερα σας. Απο τα αποτελεσματα του 2019 που ειδα στο pdf δειχνει τετοια εικονα οντως.
Να ζητησω μια χαρη ?
Στο τελος του 2019.pdf αναφερει τα παρακατω αποτελεσματα . Σε τι αναφερονται? Ειδικα ενα προχειρο google search που εκανα μου εβγαζε τελειως ασχετα αποτελεσματα .
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
1665770366046.webp
1665770400140.webp
[automerge]1665770838[/automerge]
Και μολις ειδα τον αλλο διαγωνισμο στον οποιο ειστε κριτης..στην κατηγορια D :-)


 
Αγαπητέ @mgerom ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, έχω κλείσει εδώ και πολύ καιρό facebook, instagram, viber, διότι με απορροφούσαν αρκετά σε ανούσιο χρόνο.

Το έχω διαπιστώσει ότι ο ΕΠΑΜ δεν έχει σχέση με αυτό που ζητώ. Έχω κάνει ήδη επαφή με εκτροφέα harz roller, τον Νοέμβριο πιστεύω ότι θα είμαι κάτοχος ζευγαριού της συγκεκριμένης φυλής.

Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια!
 
Σε τι αναφερονται?

Η πρώτη λίστα ,αν βλέπω καλά, είναι μια άτυπη βαθμολογία που προκύπτει πιθανότατα απο το άθροισμα των βαθμολογιών όλων των πουλιών κάθε εκτροφέα.

Οι βαθμολογίες που ακολουθούν αναφέρονται στα καλύτερα βαθμολογημένα ΣΤΑΜ (τετράδες) στις κατηγορίες χρώματος ( D ) και εμφάνισης ( Ε ) .
 
Back
Top