Αγορά Ψάχνω για αγορά hartz roller canary ή εναλλακτικά malinois canary

Αγαπητή @Irene chatzimichail καλημέρα..

Αυτό που ήθελα ήταν επαφή με εκτροφέα της συγκεκριμένης φυλής, διότι σε email που έστειλα σε συλλόγους δεν έλαβα καμία απάντηση, για αυτό έγραφα να μην μου παραθέτουν διευθύνσεις link. Εν πάση περιπτώσει έχω βγάλει άκρη, έχω βρει εκτροφέα και ευελπιστώ 99% ότι Νοέμβριο θα αποκτήσω το πρώτο μου ζευγάρι harz roller. Και πάλι ευχαριστίες!

Υ.γ. είστε μέλος της ΕΠΑΜ αναφέρατε, γνωρίζετε εσείς συνάδελφο σας που ασχολείται με την συγκεκριμένη φυλή? ή ακόμη και με malinois waterslager, με ενδιαφέρει κι αυτή η φυλή. Θα ήταν καλό να έχω κι άλλη εναλλακτική, σε περίπτωση που χρειαστεί, ενδεχομένως στο μέλλον..🙂
 
εκτιμώ αφάνταστα την συμπαράσταση από όλους σας, και ήθελα να ευχαριστήσω και από εδώ ειδικά τον αγαπητό κ. @mgerom όπου ανταλλάξαμε προσωπική εποικοδομητική επικοινωνία..
να είστε καλά!!
 
@kasapidis giorgos στον ΕΠΑΜ δεν υπάρχουν εκτροφείς malinois ή Harz roller.. Όσον αφορά την έκθεση το κοινό μπορεί να έρθει το Σάββατο 19/11 έως το απόγευμα (θα μάθω ακριβή ώρα και θα ενημερώσω) και την Κυριακή 20/11 08:00-11:00 γιατί μετά ακολουθεί απεγκλωβισμός..
 

Συνημμένα

  • Screenshot_2022-10-15-19-26-23-968_com.facebook.orca.webp
    Screenshot_2022-10-15-19-26-23-968_com.facebook.orca.webp
    114,9 KB · Προβολές: 38
@Irene chatzimichail ευχαριστώ πολύ, μα σε ποιο χώρο γίνεται? Διαπίστωσα ότι δεν υπάρχουν εκτροφείς από τις συγκεκριμένες φυλές που με ενδιαφέρουν στον σύλλογο σας. Anyway, έχω κάνει επαφή πάντως με εκτροφέα roller harz και πιστεύω ότι τον επόμενο μήνα θα αποκτήσω 1 ζευγάρι. Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον, καλή σας συνέχεια!
 
@kasapidis giorgos θα γίνει στο χώρο του συλλόγου , είναι στους Αμπελόκηπους ακριβώς απέναντι απ' τον παιδότοπο Άμπρα Κατάμπρα (αν το πατήσετε στο Google maps θα σας το βγάλει).. καλή επιτυχία με το ζευγαράκι που θα αποκτήσετε,περιμενουμε ενημέρωση! 😁
 
@Irene chatzimichail ok.. γνωρίζω που είναι ο σύλλογος σας, ούτε 2 χλμ. απόσταση δεν είναι απ'το σπίτι μου..😀👍
[automerge]1665855152[/automerge]
@Irene chatzimichail επίσης μπορείτε να μου πείτε ώρες που μπορώ να παρακολουθήσω τα πεπραγμένα της διαδικασίας. Είναι ελεύθερη είσοδος σε μή μέλη του συλλόγου?
 
@kasapidis giorgos ναι ναι φυσικά και μπορείτε να έρθετε ,όπως σας έγραψα και παραπάνω στις 19/11 είναι μεχρι το απόγευμα (μόλις μάθω ακριβως την ώρα θα σας ενημερώσω) και στις 20/11 απ' τις 8:00 έως τις 11:00.
 
Όσον αφορά την έκθεση το κοινό μπορεί να έρθει το Σάββατο 19/11 έως το απόγευμα (θα μάθω ακριβή ώρα και θα ενημερώσω) και την Κυριακή 20/11 08:00-11:00 γιατί μετά ακολουθεί απεγκλωβισμός..
Μπορείτε να παρακολουθείτε και το θέμα του διαγωνισμού:
 
επειδη η κριση υποθετω θα ειναι μια διαδικασια που θα απαιτει συγκεντρωση αλλα και ηρεμια οσο γινεται για τα διαγωνιζομενα( εδω τα κλουβια ειναι συγκεκριμενα ανα ειδος στους διαγωνισμους) ισως η παρουσια κοινου δεν θα βοηθουσε προς αυτη την κατευθυνση. Λιγο η βαβουρα λιγο τα κινητα λιγο συνομιλιες στα κινητα δεν θα ηταν ασκοπο φορτιο ακουστικα? Εδω και σε θεατρα και σε σινεμα και στο μεγαρο παλι εχει καποιους "αγαπητους" που θα ενοχλησουν.
Αν επιτρεποταν αλλωστε δεν θα το ανεφερε η αφισα με τις ωρες και τις ημερομηνιες?
Live streaming θα ηταν μια ωραια ιδεα αλλα..εχει πολλα προαπαιτουμενα .
Την γνωμη μου εκφερω οπως παντα :-)
και οπως ειπε και ο admin υπαρχει και το θεμα. Επισης σε αλλα post παραπανω υπαρχουν και τα τηλεφωνα επικοινωνιας και τα email. Θα δοκιμασω την τυχη μου αλλα δεν εγγυώμαι :-)
 
Στους διαγωνισμούς δεν υπάρχει κοινό. Κατά τη στιγμή της κρίσης δεν βρίσκεται κανείς στο χώρο.

Η έκθεση των πτηνών γίνεται συνήθως την τελευταία μέρα όπου επιτρέπεται και η είσοδος στο κοινό.
 
@Stavros στην αφίσα του ΕΠΑΜ η εκδήλωση διαγωνισμού ξεκινάει από 16/11 έως 20/11. Στις 19/11 αναφέρει ότι είναι "ελεύθερη μέρα" λογικά νομίζω ότι τότε θα είναι ανοικτή η εκδήλωση για το κοινό. Αν μπορεί η @Irene chatzimichail να μας ενημερώσει που είναι μέλος του συλλόγου για τις ώρες προσέλευσης, που ανέφερε σε προηγούμενο μηνυμα ότι θα το πράξει, θα ήταν πολύ κατατοπιστικό καλό, εγώ προσωπικά θα ήθελα να παρευρεθώ, με ενδιαφέρει να δώ πουλιά "τύπου" που πιστεύω ότι θα υπάρχει μεγάλη συμμετοχή.

 
Τελευταία επεξεργασία:
@kasapidis giorgos καλημέρα σας ,πήγα το απόγευμα από εκεί.. το Σάββατο θα είναι ανοιχτό για το κοινό 09:00-17:00 και την Κυριακή 09:00-11:00. Τα παιδιά θα πηγαίνουν απ' τις 08:00 περίπου βέβαια αλλά απ' τις 09:00 θεωρείται τυπικά ανοιχτό..
 
Back
Top