takis1964 PB Known Member Εγγραφή 15 Μαρ 2016 Μηνύματα 3.648 Πόλη Αρτέμιδα 6 Ιουν 2018 #21 Υπηρχε ενας εκπαιδευτης απο ΑΠ που εμενε Αρτεμιδα, ειχα δει δημοσιευσεις στο fb για Αλεξανδρινους
C Corvus6 PB New Member Εγγραφή 5 Ιουν 2018 Μηνύματα 56 Πόλη Αθήνα 6 Ιουν 2018 #22 καλημερα, ν μακρη μενουμε τωρα δε ξερω τι περιοχη θεωρειται σιγουρα τενει να γινει αστικη ομως. Παλια ημασταν χωριο,τωρα χαβουζα... Το ζευγαρι μου ειναι αδερφια. Τωρα εχω 4. Και τα μωρα ζευγαρι!
καλημερα, ν μακρη μενουμε τωρα δε ξερω τι περιοχη θεωρειται σιγουρα τενει να γινει αστικη ομως. Παλια ημασταν χωριο,τωρα χαβουζα... Το ζευγαρι μου ειναι αδερφια. Τωρα εχω 4. Και τα μωρα ζευγαρι!
C Corvus6 PB New Member Εγγραφή 5 Ιουν 2018 Μηνύματα 56 Πόλη Αθήνα 6 Ιουν 2018 #23 takis1964 είπε: Υπηρχε ενας εκπαιδευτης απο ΑΠ που εμενε Αρτεμιδα, ειχα δει δημοσιευσεις στο fb για Αλεξανδρινους Δείτε το υπόλοιπο... εκτροφεας παπαγαλων ειναι!
takis1964 είπε: Υπηρχε ενας εκπαιδευτης απο ΑΠ που εμενε Αρτεμιδα, ειχα δει δημοσιευσεις στο fb για Αλεξανδρινους Δείτε το υπόλοιπο... εκτροφεας παπαγαλων ειναι!