Φροντίδα Ψάχνω κλουβί μεταφοράς για παπαγάλο ringneck

Mariapppst

PB New Member
Εγγραφή
14 Φεβ 2021
Μηνύματα
8
Πόλη
Πειραιάς
Καλησπέρα σας, ψάχνω για τον παπαγάλο μου ένα κλουβί μεταφοράς. Τι είναι πιο ασφαλές για το πουλάκι για να μην τρομάξει και να μην μου φύγει; Έχω ringneck. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 
Εγώ θα πρότεινα τα κλασικά κλουβια που μεταφέρουν σκυλια/γατιά,με το ρικνεκ μου αυτό χρησιμοποιούσα. Μεγάλο για να μην σπάσει την ουρά του,ευρύχωρο,οικονομικό,ελαφρύ και το κυριότερο ασφαλές και πρακτικό. Έβαλα ένα κλαδί μέσα και ήταν βασίλισσα!
Γενικά εγώ είχα μια φοβία με τα υφάσματα,φοβόμουν μην το σκίσει και μου φύγει, επίσης κάποιες τσάντες πλάτης διαφανες που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι αρκετά επικίνδυνες το καλοκαίρι καθώς υπερθερμενονται.
 
@christina07 έχω πάρει ένα κλουβί που είναι για σκυλάκια απλά το φοβάται πάρα πολύ. Ψάχνω να βρω αυτά τα διάφανα κλουβιά ίσως να μην το φοβάται τόσο αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. Το κλαδί μέσα πώς μπήκε;
 
@Mariapppst οτι και να πάρετε θα το φοβάται και θα θέλει υπομονή,στις τρύπες που έχει έβαλα το κλαδί,μπορεί να μπει και στην πόρτα. Διάφανο δεν έχω βρει στην Ελλάδα εκτός από τις τσάντες που ποτε δεν μου γέμισαν το μάτι.
 
Back
Top