Γενικά Ψάχνω να παραγγείλω το baytril

katerinak

PB Member
Εγγραφή
16 Απρ 2017
Μηνύματα
924
Πόλη
Ζάκυνθος
Ψαχνω το baytril να το παραγγειλω, αλλα δεν το βρισκω πουθενα. Καμμια ιδεα;👎
 
ρώτησες σε φαρμακείο;
εγώ εκεί το παραγγέλνω και μου το φέρνουν την ίδια μέρα (μόνο να τους πεις ότι θέλεις το 0.5% γιατί κυκλοφορεί και κάποιο άλλο σκεύασμα)
 
Φαρμακειο; Μπραβο ρε παιδια, μου λυσατε τα χερια.😀. Οκ,θα παω σημερα κιολας, να δω ποιο εφημερευει.. Ενταξει, το 0,5% θα πω. Σας ευχαριστω πολυυυ!

Γιαννη μου για αλλη μια φορα τοσο προθυμος να με βοηθησεις! Σ ευχαριστω τοσο τοσο πολυ! 🙂
 
και να θυμάσαι ότι η τιμή του είναι γύρω στα 7-8 ευρώ. Το άλλο έχει γύρω στα 40 . (παραλίγο να την πατήσω εγώ με αυτό το θέμα.η φαρμακοποιός κοίταξε στον κατάλογο της εταιρείας και ευτυχώς που μου είχαν πει την τιμή αλλιώς θα ζήταγα το άλλο )
και εαν σε ρωτήσουν είναι φάρμακο της Bayer (για αυτό το φέρνουν τα φαρμακεία, αρκεί η φαρμακαποθήκη τους να συνεργάζεται με την εταιρεία)
 
Βέβαια, αν δεν κάνω λάθος είναι κτηνιατρικό φάρμακο και προωθείται όχι σε όλα τα φαρμακεία, οπότε Κατερίνα, μην πας στο φαρμακείο, αλλά πάρε τηλέφωνο και ρώτα τους. Εγώ αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να ρωτήσω διότι εδώ τα Φαρμακεία σήμερα το απόγευμα είναι κλειστά.
 
Επίσης μίλησα μόλις με τη φίλη μου τη φαρμακοποιό και δεν το έχει, αλλά λέει ότι θα μπορουσε να το έχει είτε αύριο απόγευμα είτε μεθαύριο (δεν είναι βέβαιη πότε), οπότε εσένα Κατερίνα θα σε φτάσει με κούριερ μεταξύ Παρασκευής και Σαββάτου στην καλύτερη περίπτωση, οπότε μάλλον μίλα με τα φαρμακεία της περιοχής σου και αν δεν τα καταφέρεις το παραγγέλνω αύριο το πρωί.
 
Λοιπον στο φαρμακειο δεν εκανα δουλεια... Δεν μπορεσαμε να συννενοηθουμε και δεν εδειξαν και ιδιαιτερο ενδιαφερον, αν και μου ειπαν οτι θα το φερουν!mehΟμως πηγα στο πιο γνωστο κτηνιατρειο του νησιου και ευτυχως το ειχαν!👍Αρα μολις παω σπιτι θα της το δωσω. Ευχομαι να τα καταφερω να της ανοιξω το στομα👎. Και μια παραπανω πληροφορια, η τιμη του ηταν 7,90.👍🙂
 
η τιμη του ηταν 7,90
(για κτηνιατρείο πάρα πολύ καλή τιμή.7,60 το είχα πληρώσει πριν 3 χρόνια σε φαρμακείο)
Περαστικά στην μικρή σου.
 
Back
Top