Τα είδα αλλά θέλω κάτι απλό... 4-5 το πολύ συστατικά. Όχι κάτι παχυντικό (μέλι, μήλα κλπ). Λιτό. Υλικό ούτως ή άλλως πετάω και με την έτοιμη μιας και έρχεται η λήξη της πριν να καταναλωθεί.Στα θέματα που προτείνει μόνο του το site εδώ πιο κάτω μπήκες τα είδες και δεν σε καλύπτουν? Και υπάρχουν και πολλά παραπάνω παρεμφερή αν ψάξεις
Αυτό ακριβώς έψαχνα, εύκολη συνταγή με "γήινα" συστατικά, όχι παχυντική, να είσαι καλά!4 κουταλιές της σούπας νιφάδες βρώμης, 1-2 αυγά βρασμένα τουλάχιστον 12 λεπτά, 1-2 κουταλιές της σούπας ρίγανη
χτυπάς τα τσόφλια με τη ρίγανη και τη βρώμη στο μπλέντερ και έπειτα ρίχνεις τα αυγά σε φέτες και τα χτυπάς διακοπτόμενα (αν δεν το κάνεις διακοπτόμενα η αυγοτροφή θα λασπώσει).
Χωρίζεις το μείγμα σε μερίδες. Κάποιες τις βάζεις στην κατάψυξη σε σακουλάκια πολυμπαγκ. Στο ψυγείο η αυγοτροφή, κλειστή βέβαια, παραμένει κατάλληλη προς βρώση για 2-3 ημέρες.
Τα σακουλάκια από την κατάψυξη τα ξεπαγώνεις αποβραδίς στο ψυγείο
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας