Αγορά Ψάχνω peach faced lovebird για αγορά

Οτι θα εχεις να κανεις με ενα πτηνο αγνωστου ταυτότητας, αγνωστου ηλικιας και οτιδηποτε σου πει απο κει και περα το pet shop δεν μπορει να διασταυρωθει για κανενα λογο και με κανενα τροπο.
Κάλλιστα μπορει να ειναι ενα πουλι που αγοραστηκε σε ενα πανηγυρι και στο μεταπωλεί ή ενα πουλι παρανομης εισαγωγης.
 
Κάλλιστα μπορει να ειναι ενα πουλι που αγοραστηκε σε ενα πανηγυρι και στο μεταπωλεί ή ενα πουλι παρανομης εισαγωγης.
Εξαίσια 😁... Παρ' όλ' αυτά νομίζω δυστυχώς δεν υπάρχει παγκόσμιο κοινό σύστημα πληροφοριών στο δακτυλίδι. Οπότε μπορεί να μην φέρει όλες αυτές τις πληροφορίες, νόμιμα.
 
Αν το πτηνο οντως θα προέρχεται απο την Ολλανδια, δεν γινεται να μην εχει το προβλεπομενο δαχτυλιδι με τις παραπανω πληροφοριες που ανεφερα καθως δεν θα μπορουσε να περασει τα συνορα.
 
Ναι όντως το Ηράκλειο είναι μακριά, αν δεν πηγαινοέρχεστε Αθήνα θα είναι πρόβλημα και το ταξίδι είναι πολλές ώρες (πιο μακρύ το ταξίδι που θα χουν κάνει τα πουλάκια από Ολλανδία βέβαια) Κανένας στην Κρήτη; Αν δεν σας γεμίζει το μάτι το petshop και περιμένετε μπορεί να βρεθεί κάνεις.
 
Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Τελικά αποφάσισα να το πάρω από την Αθήνα, την περίοδο των Χριστουγέννων. Θα ψάξω μήπως πουλάει καμιά οικογένεια αρχικά, αλλιώς θα ψάξω για εκτροφέα. Αν έχετε κάτι να μου προτείνετε, ευχαρίστως.
 
Έχετε μόνο υπόψιν σας πως δεν τα βάζουν στα αεροπλάνα (οι εταιρείες που έχουμε εμείς) Ενω σε πλοίο δεν υπάρχει θέμα.
Ναι η αλήθεια είναι πως είχα κλείσει αεροπορικά Κρήτη-Αθηνα και το είχα ξεχάσει. Γι αυτό κιόλας θα πάρω από Αθήνα και θα επιστρέψω με πλοίο
 
Back
Top