Γενικά καινουρια lizard

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης lizard
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

lizard

PB Member
Πόλη
Καλλιθέα
γεια σας και παλι προχθες αγορασα ενα ζευγαρι lizard ετοιμα για ζευγαρωμα να και οι φωτο.Αυτο που εχει πολυ κιτρινο στο σωμα ειναι το θηλυκο και αυτο που εχει το κιτρινο μονο στο κεφαλι ειναι αρσενικο.

Συνημμένα

• lizard-canary.webp
    lizard-canary.webp
    11,7 KB · Προβολές: 158
  • lizard-canary2.webp
    lizard-canary2.webp
    11,6 KB · Προβολές: 156
Να σου ζήσουν Αρη! Καλη επιτυχία στις αναπαραγωγικές σου προσπάθειες! Ευχομαι συντομα να απολαύσεις και τους απογόνους τους!

• Like
Αντιδράσεις: lizard
Αυτα αποτελουν τα μεγαλοπρεπη καναρινια και πρεπει να εχουν και τσιμπημενη τιμη, ποσο κοστιζουν;

Υπαρχει Lizard με απρη κορωνα και γκριζο-μαυρο φτερωμα ειναι πανεμορφα

Το θεμα ειναι στη Θεσσαλονίκη που θα βρουμε, εγω σκεφτομαι να παρω καναρινια φωνης η τυπου απο τον οκτωβριο, ψαχνω κανα καλο καταστημα, οποιος ξερει ας μου πει

• Like
υπαρχουν και μπλε lizard αυτα με γκριζο-μαυρο φτερομα τετοια δεν εχω βρει ουτε εδω στην Αθήνα αλλα που πηρα αυτα επειδη ο μαγαζατορας ειναι πολυ φιλος μου τα πηρα σε καλη τιμη τα αρσενικα πανε γυρω στα 40 με 50ευρο απο οτι εχω δει σε μαγαζια.

Φιλε lizard να τα χαιρεσαι και να σου ζησουν! Θα σε στεναχωρησω λιγο αλλα το δευτερο lizard θεωρειται ακαταλληλο για ζευγαρωμα (παιζει να μην ειναι καθαρο) ειναι πολυ εξω απο το στανταρ της ρατσας και αν αναπαραχθει θα δωσει πολυ κιτρινο στα μικρα σε λαθος σημεια οποτε θα φευγουν και αυτα πολυ εξω απο το στανταρ της ρατσας!Βασικα το δευτερο μου κανει για ημιαιμο γιατι εγω πριν 3 χρονια ειχα ζευγαρωσει αρσενικο λιζαρντ με πρασινη καναρα και πηρα ενα παρομοιο πουλι! Παρολο αυτα δεν σημαινει οτι δεν ειναι ενα ομορφο πουλακι!

• Like
Καλοριζικο τα καινουργια σου lizardakia καλο ζευγαρωμα

Βρήκες καιρό, αρμένιζε,

καιρό μην περιμένεις,

γιατί ο καιρός τα πράγματα

δεν ξέρεις πως τα φέρνει.

• Like
Να τα χαίρεσαι!
Μην ξεχάσεις την καραντίνα, αφού πρόκειται για νέα πουλιά στο κοπάδι σου. Μη βιαστείς για την αναπαραγωγή, γιατί η καραντίνα προηγείται.

• Like
Αυτα αποτελουν τα μεγαλοπρεπη καναρινια και πρεπει να εχουν και τσιμπημενη τιμη, ποσο κοστιζουν;

Υπαρχει Lizard με απρη κορωνα και γκριζο-μαυρο φτερωμα ειναι πανεμορφα

Το θεμα ειναι στη Θεσσαλονίκη που θα βρουμε, εγω σκεφτομαι να παρω καναρινια φωνης η τυπου απο τον οκτωβριο, ψαχνω κανα καλο καταστημα, οποιος ξερει ας μου πει
αν θελεις να αγορασεις καναρινια φωνης επικοινωνησε με τον ΟΕΜ να σου πουνε αν υπαρχει κανενας εκτροφεας στην περιοχη σου μη παρεις απο πετ τα περισσοτερα που πουλαν ειναι εισαγωγης. Η τιμη παιζει αναλογα με τον ειναι βαθμολογημενα η οχι

να τα χαιρεσαι Αρη ειναι πολυ ομορφα, μ καλους απογονους να χουν!

• Like
Back