Να τα χαίρεσε τα πουλάκια και καλούς απογόνους. Εγώ είχα βρεί εδώ στην Καρδίτσα ζευγάρη με 70€, αλλά όλοι μου είπαν τι τα θες αυτά, άχρηστα πουλιά είναι και δεν τα πήρα. Ισχύει αυτό ή φούμαρα μου είπαν;
Απόστολε κανένας ζωντανός οργανισμός και κατ επέκταση κανένα πουλάκι δεν είναι για τα φούμαρα. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να το λέει αυτό.Από οσο γνωρίζω τα καναρίνια lizard είναι καναρίνια τύπου. Δηλαδή δεν δίνουν και τόση σημασία στην φωνή αλλά στην μορφή του πουλιού. Όλα πλασματάκια του θεού είναι. Εξαρτάται τι θέλεις να έχεις εσύ και τι σου αρέσει.
ισως ο τυπος που σου ειπε αυτο το πραμα να ηταν πολυ ανηδεος ως προς τα καναρινια γιατι ξερω ανθρωπους που ψαχνουν μανιαδος να βρουν lizard αλλα ματαια τα lizard για μενα ειναι απο τα καλυτερα πουλια μαζι με τα gloster και τα malinois παντως οπως λεει και φιλος ισιδωρος κανενα πουλι δεν ειναι για τα φουμαρα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.