Καλησπερα σε οολη την παρεα και με το καλο να ερθει η νεα χρονια!
Θυμαστε που πριν απο λιγο καιρο διαβασαμε το μηνυμα της Συλβιας που με τα χιλια ζορια καταφερε και πηρε ενα καναρινακι απο ενα φιλοζωο γιατι ηταν "υγιεστατο';
Σημερα λοιπον και εγω με την σειρα μου πηγα να δω καποια καναρινακια που ΕΙΧΕ μια κυρια στην γειτονια...
11 καναρινια σε ΑΘΛΙΑ κατασταση με πετρωμενες κοτσιλιες στα ποδια τους, κομμενα δαχτυλα, κολλημενα φτερα.
Θελετε να συνεχισω και αλλο; Σκουριασμενα κλουβια, πρασινισμενες ποτιστρες, πατηστρες και ταιστρες σε μαυρο χαλι
Επειδη παραλιγο να με βαρεσει εγκεφαλικο (και πιστεψτε με εχω απολυτως σωστη αισθηση για την σχεση ανθρωπου-κατοικιδιου) και για να μην διαπραξω φονο και με πανε μεσα για ζωοκτονια(η εν λογω κυρια) βουτηξα τα κλουβια φωναζοντας και πηρα τα πουλια
Μεσα σε ολα αυτα ειναι και μια δολια καρδερινα υγιεστατη μπορω να πω
Ακολουθησαν τρεις ωρες οπου ζεστανα χλιαρο νερο αφαιρεσα οσο περισσότερη κοτσιλια μπορουσα απο τα ποδια τους, ορισμενα ειχαν ολοκληρες μπαλες σε μεγεθος ρεβυθιου και χιλια κοψηματα στα ποδια γιατι ειχαν γινει ενα με το δερμα τους, καθαρισα τα φτερα και την ουρα τους και ολα τα αντικειμενα μεσα στο κλουβι τους.
Το ξερω οτι αρκετοι απο εσας θα μου φωναξουν αλλα μιας και δεν ειμαι σπιτι μου (εχω ερθει πυργο ηλειας(ολε ολε) στην μαμα μου) εψαξα και βρήκα αλοιφη για μυκητες και τους εβαλα στα ποδαρακια τους εως οτου μπορεσω να παω σε ενα πετ και να παρω την καταλληλη
Εννοειται οτι η ποσοτητα ηταν τοση ωστε να μην υπαρχει κινδυνος να την παρουν με το ραμφος. Φυσικα και απο την ολη παρεα δεν θα μπορουσαν να λειπουν τα ακαρεα τραχειας!(δυο πουλακια ακουγονται σαν τον Καρρα μετα της 12 ... Και μην παρεξηγηθω λατρευω τον βασικαλη!)
Εβρασα αβγο εβαλα μηλο και τροφη και τωρα κανω το σταυρο μου!
Το αποτελεσμα ειναι οτι τα πουλια θα τα παρω μαζι μου κρητη φεύγοντας και απο εκει που ειχα δυο τωρα βρεθηκα με 14 πουλια!
Κλεινοντας γιατι σας κουρασα ο αντρας μου τραβαει τα μαλλια του γιατι πρεπει να μου φτιαξει κλουβα και η μανα μου γιατι τσακωθηκα με την γειτονησα!
:D:)
Αντε και καλη χρονια να χουμε!