Πεινάνε μωρέ κι αυτά! Θέλουν να μεγαλώσουν! :DΜονο ο υπνος μου δν παει καλα γιατι γκρινιαζουν συνεχεια
Πεινάνε μωρέ κι αυτά! Θέλουν να μεγαλώσουν! :DΜονο ο υπνος μου δν παει καλα γιατι γκρινιαζουν συνεχεια
Τα ζεμπράκια, τα καναρίνια κτλ δεν είναι σαν τα παπαγαλάκια... Δεν εξημερώνονται τόσο εύκολα.. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να τα εξημερώσεις.. Να βοηθάς στο τάισμα των γονιών και από ένα σημείο και μετά ταίζεις αποκλειστικά εσύ.. Αλλά αν δεν έχεις εμπειρία δεν στο συνιστώ.. είναι μεγάλο ρίσκο για την υγεία των μικρών.Ποτε θα μπορεσω να τα παρω στα χερια μου ωστε να με συνηθισουν και να τα εξημερωσω;
Θα χώνονται όλο και πιο μέσα στη φωλιά απ το φόβο τους... Δεν πρόκειται να ανοίξουν το στόμα τους σε σένα αν τα ταίζουν οι γονείς τους επαρκώς..Oταν μεγαλωσουν και πριν καλα καλα μαθουν να πετανε(ωστε να μην μου φυγουν απο το χερι) δεν θα μπορουσα να τους δινω αυγο-μηλο απο το χερι μου;
Mμμμμ καταλαβα. Οκευ τοτε.Θα χώνονται όλο και πιο μέσα στη φωλιά απ το φόβο τους... Δεν πρόκειται να ανοίξουν το στόμα τους σε σένα αν τα ταίζουν οι γονείς τους επαρκώς..
Κυριε Γιαννη το νημα να το βαλω εγω στην φωλια η να το αφησω στο κλουβι ωστε να πανε οι γονεις να το βαλουν; Επισης ετσι κι αλλιως δν μπορω να πειραξω τον πατο αφου οι νεοσσοι ειναι μεσα στην φωλια. Οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να καθαρισω το στεφανι της φωλιας. Και απο οσο βλεπω ο πατος δν εχει κουτσουλια ουτε τα τοιχοματα πολυ. Μονο το στεφανι εχει αρκετη κουτσουλιαΠετάς το παλιό νήμα και βάζεις φρέσκο. Καθαρίζεις το τοιχώματα της φωλιάς αν χρειάζεται και βάζεις λίγο σκόνη pinex για εξωπαράσιτα. Τα ζεμπράκια δεν είναι για να τα πιάνεις, και ούτε αυτό θα βοηθήσει απαραίτητα στην εξημέρωση τους. Καλύτερα να μην τα ενοχλήσεις καθόλου. είναι η πρώτη σου γέννα καταλαβαίνω.
...
Κυριε Γιαννη το νημα να το βαλω εγω στην φωλια η να το αφησω στο κλουβι ωστε να πανε οι γονεις να το βαλουν; Επισης ετσι κι αλλιως δν μπορω να πειραξω τον πατο αφου οι νεοσσοι ειναι μεσα στην φωλια. Οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να καθαρισω το στεφανι της φωλιας. Και απο οσο βλεπω ο πατος δν εχει κουτσουλια ουτε τα τοιχοματα πολυ. Μονο το στεφανι εχει αρκετη κουτσουλια
Στα πετσοπ!Eιναι καλαθακι. Ναι μαλλον θα χρειαστει να παρω 2η φωλια. Σκονη τετοια που θα βρω;
Αυτή η σκόνη που είναι για νεοσσούς και φωλιές δεν κάνει κακό.. Pinex powder λέγεται.. Φυσικά όμως πρόσεξε όταν ρίξεις στα μικρά.. μην έχουν ανοιχτό στόμα!Ναι προφανως αλλα πως θα την ζητησω. Εχει καποια ονομασια η να ζητησω σκονη για ψειρες για πουλακια; Επισης ελπιζω να μην ειναι βλαβερη για τα πουλακια ετσι. Ακομα και αν την τσιμπησουν.
Eιναι καλαθακι...
Φώτο δε θα ανεβάσεις να καμαρώσουμε εμείς τα μικρά; Μην είσαι μονοφαγάς!Nα ενημερωσω πως ολα κυλουν ομαλοτατα. Σημερα γινανε και οι πρωτες πτησεις εκτος φωλιας.λιγο ατσαλες αλλα ειναι μια αρχη και αυτο
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας