Τόσα ποστ πιο πάνω να το πας σε πτηνιατρο, ή κ να επικοινωνήσεις με αυτόν που πήγες, γιατί τα αγνόησες; Ο χρόνος που αφήνεις χωρίς θεραπεία δρα εις βάρος τους. Πήγαινε το έστω κ τώρα κ ας ελπίσουμε ότι δεν είναι αργά.
Βρε κορίτσι μου δεν σου κουνάω το δάκτυλο ούτε θέλω να προσθέσω στην στεναχώρια σου. Αρκετή έχεις. Αλλά σκέψου, έχεις ένα άρρωστο πλασματακι που η πρώτη επίσκεψη σε πτηνιατρο που το πήγες κ καλά έκανες, δεν βελτίωσε την κατάσταση. Το βλέπεις άρρωστο. Εσύ τι θα έλεγες στην θέση μου, γιατί καλέ δεν το πηγαίνεις σε γιατρό; Αυτό σου λέω κ εγώ. Πήγαινε το όσο υπάρχει χρόνος.
Ελπίζω ολόψυχα περαστικά του.
Χριστίνα Δουκάκη, κτηνίατρος (DVM, Residency in Avian Medicine and Surgery), υπεύθυνη τμήματος εξωτικών ζώων στο Κτηνιατρικό Κέντρο Πειραιά.
Βιογραφικό Χριστίνας Δουκάκη
Η Χριστίνα Δουκάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Κτηνιατρική στο Πανεπιστήμιο Κτηνιατρικών Επιστημών της Βουδαπέστης, στην Ουγγαρία, από όπου αποφοίτησε το 2007.
Αμέσως μετά ακολούθησε 3μηνη πρακτική (externship) πάνω στα εξωτικά ζώα, στην πανεπιστημιακή κλινική μικρών ζώων της Ουτρέχτης, στην Ολλανδία.
Τα επόμενα 2,5 χρόνια εργάστηκε στην Αθήνα, σε κλινική μικρών ζώων, όπου είχε...
Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε οι περισσότεροι από εμάς που ασχολούμαστε με τη φροντίδα των πτηνών, είναι η εύρεση ενός πτηνιάτρου - ειδικευμένου στα πτηνά κτηνιάτρου όταν παραστεί ανάγκη. Στο θέμα αυτό μπορείτε να αναφέρετε γιατρούς με ειδικότητα στα πτηνά ώστε να δημιουργηθεί μια λίστα - ευρετήριο.
Μπορείτε επίσης να περιγράψετε τις εντυπώσεις από τις επισκέψεις σας σε αυτούς και να κάνετε την αξιολόγησή σας στη σελίδα παρουσίασης των ιατρείων τους στον κατάλογο παρουσίασης κτηνιάτρων του PetBirds.
Παρακαλούμε κρατήσετε το θέμα καθαρό χωρίς αλλού είδους συζητήσεις μέσα...
Όποιον πάρεις τηλέφωνο, πες του ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά επείγουσα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.