Μπράβο, πολύ ωραία!
Μήπως να αφαιρούσες κάποια πράγματα από το κλουβί; Λίγο πιεσμένο βλέπω τον χώρο.
εκανα την προσπαθεια να αφαιρεσω διαφορα πραγματα αλλα ετσι δεν μετακινηται το πουλι, μενει εκει που ειναι. Δεν πεταει καθολου, ουτε καν προσπαθει
Μπράβο, πολύ ωραία!
Μήπως να αφαιρούσες κάποια πράγματα από το κλουβί; Λίγο πιεσμένο βλέπω τον χώρο.
Κάνε σταδιακή αλλαγή των σπόρων, ξεκινώντας από 50-50 και δίνοντας όλο και περισσότερο νέα τροφή. Δώσε ένα πολυβιταμινούχο σε σκόνη στην αυγοτροφή και αρωματικά βότανα χλωρά, ρόδι, καρύδια και ότι χόρτα εποχής βρίσκεις.
Το αλλο ειναι πολυ πιο φασαριωζικο και ζωιρο. Το εχω 6 χρονια και το αφηνα και ελευθερο. Πριν παρω την δευτερη το ειχα με ενα αρσενικο και ηταν πραγματικα αχωριστα! Δεν εβγαινε απ το κλουβί χωρις εκεινον. Δυστυχως ομως πεθανε και περασε η θυληκια μια φαση καταθλιψης να το πω... Μελανχολια ισως. Δεν την αφησαμε πολυ μονη της. Σε 2 μερες πηρα αλλο αλλα τα ειχα πανω απο μηνα χωριστα. Οσο την αφηνα να πεταει την πρωτη θυληκια πηγαίνει πανω στο κλουβι της αλλης και μολις τις βαλαμε μαζι απ το πρωτο βράδυ κοιμωντουσαν στο ιδιο κλαδάκι διπλα διπλαΜην νομίζεις Αθηνά μου! Και μένα πάνω κάτω ίδια είναι, ήσυχη όσο αναφορά την φωνή, κανα δυό ξεσπάσματα όλη την ημέρα! Κατά τα άλλα ταϊστρα και περιποίηςη φτερών όλη την ώρα. Με τον τςακαπίκο ζωντάνεψε κάπως! Όςο για τον ύπνοκαι η δικιά μου με τις κότες! Μην ξεχνάς βέβαια ότι σουρουπώνει νωρίς τώρα! Και γω την ίδια τροφή έχω, αποδεκτή από τα πουλιά από την πρώτη μέρα, προσωπικά την θεωρώ πολύ καλή! Η άλλη κοπελιά είναι πιο τσαχπίνα;
Πασα τεμπο εχω και δινω σε καθημερινή βάση στο κλουβι και αδιαφορει θα δοκιμασω και κολοκυθοσποροΈχει καλό και η versele laga και η quicko. Αν υπάρχει υποψία για σκουλήκια δίνε της τακτικά ανάλατο πάσα τέμπο-κολοκυθοσπορο.
Η παλια δεν βγαινει ούτε αν την παρουμε στο χερι γτ δεν βγαινει και η καινουριαΆλλοι χαρακτήρες, γι αυτό και τα βρήκαν μεταξύ τους! Συμπληρώνουν η μία την άλλη! Αν ήταν και οι δύο δυναμικές θα γινόταν χαμός στο ίσιωμα!:D! Όσο είναι μαζί άνοιξες καθόλου το κλουβί μπας και ακολουθήσει την "παλιά" ;
Το ίδιο είναι, να τον χτυπάς στο γουδι και να τον βάζειΣε στην αυγοτροφή.Πασα τεμπο εχω και δινω σε καθημερινή βάση στο κλουβι και αδιαφορει θα δοκιμασω και κολοκυθοσπορο
Πασα τεμπο εχω και δινω σε καθημερινή βάση στο κλουβι και αδιαφορει θα δοκιμασω και κολοκυθοσπορο
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας