Ασθένειες Budgie με ακάρεα στο ράμφος και τα πόδια

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης gpapas
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Δεν σχολιαζω το προιον.Θα κανει δουλεια.οπως ειδες ομοειδη συστατικα εχουν. πανω κατω ολα εχουν αποτελεσματα οταν γινεται σωστη χρηση/μασαζ. υπαρχουν σχετικα βιντεο εδω αλλα και ευρυτερα
Δεν έχω και πολλές γνώσεις και εμπειρία γενικά...αυτό μου έδωσαν και το πήρα. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ γι' αυτό και έγραψα εδώ για να πάρω και μερικές συμβουλές και γνώμες.
Σας Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και στο ότι ανταποκριθήκατε άμεσα 🙂

@gpapas δες αυτό το βίντεο
Στο καναρίνι έτσι την έβαζα...απλά στο παπαγαλάκι λόγω της πληγής στο δάχτυλο φοβάμαι λίγο γιατί δεν κάθεται ήρεμο. Το ίδιο και στον χαλινό δυσκολεύομαι λίγο για να μην πάει στα ρουθούνια. Όπως είδες και στην φωτογραφία έχει μεγάλο θέμα εκεί μέχρι και στα ρουθούνια. Θα του ξαναβάλω σήμερα το βράδυ.

1000007371.webp1000007516.webp

Πως το βλέπετε? Βελτιώνεται καθόλου η κατάσταση; Αν μπλεδίζει λίγο είναι λόγω της αλοιφής που έχει μπλε χρώμα.

Μεγάλη διαφορά!
Συνέχισε έτσι και δώσω λίγο περισσότερη βάση στα πλαϊνά.
Αν με αφήσει 😛. 5 λεπτά κάνω για να του βάλω λίγο με την μπατονετα στον χαλινό. Δεν κάθεται καθόλου ήσυχος...

Αν με αφήσει 😛. 5 λεπτά κάνω για να του βάλω λίγο με την μπατονετα στον χαλινό. Δεν κάθεται καθόλου ήσυχος...
Ακόμα κ έτσι, γίνεται δουλειά! Ωραίος ο τυπάκος σου. Έχεις καταλάβει το χρώμα του χαλινού του;

Με το νύχι, τι γίνεται;

• Like
Αντιδράσεις: ianos
Ακόμα κ έτσι, γίνεται δουλειά! Ωραίος ο τυπάκος σου. Έχεις καταλάβει το χρώμα του χαλινού του;

Με το νύχι, τι γίνεται;
Δεν ξέρω από μπάτζι αν ειναι θηλυκο ή αρσενικο...και με τόσα ακάρεα στον χαλινό δεν φαινόταν χρώμα από κάτω νομίζω. Αν κάποιος που ξέρει το κατάλαβε τι είναι ας μου το πει. Το νύχι μάλλον θα πέσει, ξεραθηκε η πληγη και είναι σαν να κρέμεται σχεδόν. Απλα είναι ακόμα ολη την ημέρα ακίνητο...σπάνια κάνει κατι. Και έξω αν βγει που του ανοίγω την πόρτα κάθεται κάπου ψηλά με τις ώρες και μπαίνει μέσα για να φάει...ούτε να εξερευνήσει ούτε τίποτα...καλά είναι ίσως νωρίς ακομα, έχει τα θέματα υγείας του...δεν με εμπιστεύεται και ακόμα ειδικά που το πιάνω και κάθε μέρα για να του βάλω αλοιφή. Θα δούμε...

1000007527.webp1000007531.webp
Καλημέρα.
Μπορεί κάποιος να μου πει αν στο αριστερό ρουθούνι υπάρχει κάποιο ξένο σώμα ή αν πρέπει να κάνω κάτι? Πτηνίατρος δεν υπάρχει ατην περιοχή μου για να το πάω. Ότι κάνω μόνος και με τις συμβουλές όλο αυτό το διάστημα.

Προσπάθησα προσεκτικά με μια καρφίτσα να δω αν απομακρύνεται...έβγαλα λίγο και ήταν σαν χνούδι..αλλά λίγο μόνο...πάει και πιο μέσα αλλα δεν κάθεται ήρεμο για να αφαιρέσω και άλλο...το ρουθούνι φαίνεται βουλωμένο έτσι τελείως...

• Like
Αντιδράσεις: Viki47
Καλό θα ήταν να τον βαζεις να κάνει και μπανάκι σιγά σιγα
Βάζω μια μπανιέρα που έχω μερικές φορες μέσα αλλά δεν...

Τουλάχιστον κάθε φορά που το πιάνω και δυσανασχετεί και ψιλοτρέμει, βάζω μετά στο κλουβί κεχρί και πάει και τρώει κατευθείαν...άρα δεν το παίρνει τόσο βαριά 😁

Βάζω μια μπανιέρα που έχω μερικές φορες μέσα αλλά δεν...
Θα συνεχίσεις να βάζεις, κάποια στιγμή θα μπει.
κάθε φορά που το πιάνω και δυσανασχετεί και ψιλοτρέμει
Κανένα πουλάκι δε θα καθόταν χαλαρά γι'αυτό... Είναι καλό που έχεις βρει τρόπο να το "δελεάζεις" μετα

1000007613.webp

Καλημέρες...
Σιγά σιγά καθαρίζει, λίγες μέρες ακόμη και θα είναι πεντακάθαρο θέλω να ελπίζω.

Back